Φρίκη: Είχε φτιάξει λίστα με 200 γυναίκες που ήθελε να βιάσει!-«Απολαμβάνω το κυνήγι και ανυπομονώ για το έπαθλο μου»

Πώς την γλίτωσε μια μεσίτρια την τελευταία στιγμή

Είχε λίστα με 200 γυναίκες που ήθελε να βιάσει!

Σε 10-20 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ένας 33χρονος στις ΗΠΑ, ο οποίος είχε φτιάξει μια λίστα 200(!) γυναικών, τις οποίες σκόπευε να βιάσει.

Ο 33χρονος Frank Yeager, γεννήθηκε με παραμορφώσεις στο πρόσωπο. Αποτέλεσμα ήταν σε παιδική ηλικία να δεχτεί ανελέητο bullying και καμία κοπέλα να μην επιθυμεί να κάνει σχέση μαζί του και να τον περιφρονούν.

Έτσι το 2012 έβαλε το διεστραμμένο του σχέδιο σε εφαρμογή. Στόχος του ήταν να επιτεθεί σε 200 γυναίκες, μεσίτριες στην πλειοψηφία τους, καθώς θεωρούσε πως λόγω του επαγγέλματός τους, θα ήταν πιο εύκολο να τις ξεμοναχιάσει όταν θα τον πήγαιναν σε άδεια σπίτια με την πρόφαση να του τα δείξουν.

Μάλιστα είχε δημιουργήσει και ένα προσωπικό ημερολόγιο, στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταπνίξω αυτές τις ορμές μέσα μου… Απολαμβάνω το κυνήγι και ανυπομονώ να κερδίσω το έπαθλό μου».

ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΜΕΣΙΤΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Πήγε σε ένα μεσιτικό γραφείο και ζήτησε από τη μεσίτρια να του δείξει ένα απομονωμένο σπίτι που τον ενδιέφερε. Εκείνη αρνήθηκε επειδή φερόταν παράξενα και έτσι εκείνος έφυγε. Έπειτα από λίγη ώρα επέστρεψε και άρχισε να την ζητά επίμονα να τον ακολουθήσει στο σπίτι, λέγοντας ότι υπήρχε διαρροή σε κάποιον σωλήνα. Όταν ένας συνάδελφός της μπήκε στο δωμάτιο για να δει τι συνέβαινε, ο Yeager πανικοβλήθηκε και έφυγε.

Όταν οι δυο συνάδελφοι πήγαν αργότερα στο σπίτι, διαπίστωσαν πως όλα τα φώτα ήταν σβησμένα, οι κουρτίνες κλειστές, και δεν υπήρχε καμία διαρροή.

Έτσι αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία. Ο 33χρονος συνελήφθη και ομολόγησε τα πάντα.

Στην απολογία του, εξήγησε πως η δυσμορφία στο πρόσωπό του και η συμπεριφορά των γύρω του, είχε ως αποτέλεσμα να νιώθει ότι δεν θα αποκτούσε ποτέ σύζυγο και την οικογένεια που ονειρευόταν. Έτσι αποφάσισε να αυτοκτονήσει, αφού όμως πρώτα εκπλήρωνε όλες τις αρρωστημένες σεξουαλικές του φαντασιώσεις με τις γυναίκες της λίστας του.

Στην έφεση που άσκησε στα μέσα Ιουνίου, ισχυρίστηκε ότι η ομολογία του δεν είχε ισχύ αφού δέχθηκε ψυχολογικές πιέσεις από τους αστυνομικούς, ωστόσο δεν έγινε πιστευτός από το δικαστήριο κυρίως χάρη στο εξαιρετικά βίαιο περιεχόμενο του ημερολογίου του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top