ΦΡΙΚΗ! Επί δύο μήνες κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε τη φίλη του

Εμφανίστηκε τρεμάμενη σε βενζινάδικο και κίνησε υποψίες

Επί δύο μήνες κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε τη φίλη του

Μια ανατριχιαστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, σοκάροντας την κοινή γνώμη της Αυστραλίας, όταν μια 22χρονη Βρετανή τουρίστρια μπήκε σε βενζινάδικο επαρχιακής πόλης κοντά στο Κουίνσλαντ, ζητώντας βοήθεια. 

Η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου βλέποντας την κοπέλα σε τραγική κατάσταση, υποπτεύθηκε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει και πήγε να τη ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι.

Αυτό που άκουσε δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η 22χρονη κοπέλα όπως αποκάλυψε κρατούνταν αιχμάλωτη επί δύο μήνες από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την είχε βιάσει τέσσερις φορές.

Η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έγινε γνωστή, έφτασε στο βενζινάδικο οδηγώντας ένα αυτοκίνητο και είχε εμφανή σημάδια βίας στο πρόσωπο και στο σώμα της.

Έδειχνε μάλιστα εξαιρετικά αγχωμένη και γύριζε από εδώ κι από εκεί τρέμοντας και κλαίγοντας.

Όταν πήγε στο ταμείο, ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια ότι δεν είχε χρήματα για να πληρώσει τη βενζίνη της.

Μόλις εκείνη είδε τα μαυρισμένα μάτια της, την ρώτησε αν τη χτύπησε ο φίλος της, κι όταν εκείνη έγνεψε καταφατικά θέλησε να τη βοηθήσει. Η κοπέλα της είπε ότι ο φίλος της κρατάει το πορτοφόλι και τις κάρτες της και τότε εκείνη της απάντησε ότι αν δεν επικοινωνήσει μαζί του θα πρέπει να καλέσει την αστυνομία.

Η κοπέλα έντρομη βγήκε από το βενζινάδικο και έφυγε. Η ιδιοκτήτρια την ακολούθησε κι ενημέρωσε ένα περιπολικό που βρισκόταν στο τέλος του δρόμου.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν την κοπέλα και μέσα σε αυτό βρήκαν κρυμμένο σε μια εσοχή στο πίσω μέρος τον 22χρονο πρώην φίλο της.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η γυναίκα έπεσε επανειλημμένως θύμα βιασμού από τις 2 Ιανουαρίου έως και τις 5 Μαρτίου που κρατούνταν αιχμάλωτη μετά από συνάντηση με τον άνδρα, με τον οποίο είχαν συμφωνήσει να πραγματοποιήσουν μαζί ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο.

Ο νεαρός, η ταυτότητα του οποίου δεν έγινε γνωστή είναι Αυστραλός και την προσεχή Δευτέρα θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου, καθώς του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό, επίθεση και ομηρία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top