Ένας γάτος που λατρεύει τη βόλτα με λεωφορείο!

Δείτε τις περιπέτειες του 4ποδου επιβάτη

Ένας γάτος που λατρεύει τη βόλτα με λεωφορείο!

Ένας γάτος, με κόκκινο τρίχωμα έχει γίνει η μασκώτ της τοπικής γραμμής στο Ντόρσετ, στη Βρετανία, αφού του αρέσει να ταξιδεύει κάθε μέρα με το λεωφορείο.

Ο Ντότζερ είναι 15 ετών και πήρε το όνομά του από έναν χαρακτήρα στον "Όλιβερ Τουίστ", του Κ. Ντίκενς. Κάθε μέρα, λοιπόν, ο τετράποδος επιβάτης πέρνει το λεωφορεί��, από το σπίτι της οικογένειας που τον φιλοξενεί, κάνει μία κυκλική διαδρομή και επιστρέφει στη βάση του!

Κάποιοι επιβάτες μάλιστα τον αφήνουν να κάθεται στα γόνατά τους, ενώ υπάρχουν φορές που του προσφέρουν και κάποιο δωράκι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Telegraph", η ιδιοκτήτρια του Ντότζερ, πιστεύει ότι ο γατούλης αγάπησε το λεωφορείο, όταν είχε μπει μαζί της, μία ηλιόλουστη ημέρα. Από τότε, πού τον έχανες πού τον έβρισκες, ο Ντότζερ έγινε καθημερινός... θαμώνας στο τοπικό λεωφορείο, αν και η ίδια στην αρχή δεν γνώριζε το παραμικρό.

Οι υπεύθυνοι των αστικών συγκοινωνιών δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με τον τετράποδο επιβάτη, συμβουλεύουν όμως τους οδηγούς να μην τον χορταίνουν φαγητό για να θυμάται να γυρίζει και στην εστία του.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top