Κρατούσε την μητέρα του όμηρο γιατί αρνήθηκε να σιδερώσει!

Εκείνη δραπέτευσε και του έκανε μήνυση

Ένας 29χρονος από τις Ηνωμένες Πολιτείες έγινε έξαλλος όταν το ρούχο που ήθελε να φορέσει δεν ήταν σιδερωμένο. Ζήτησε λοιπόν από την μητέρα του να το σιδερώσει. Όταν όμως εκείνη για κακή της τύχη αρνήθηκε να το κάνει, ο νεαρός βγήκε εκτός εαυτού και την κράτησε όμηρο για έξι ολόκληρες ώρες και μάλιστα με τη χρήση όπλου!


Ο Robert Tyller ή αλλιώς « Iron Man» όπως τον αποκάλεσαν οι αστυνομικοί αργότερα, επέμενε πως η μητέρα του έπρεπε να σιδερώσει τα ρούχα μιας και πρόκειται για καθαρά «γυναικεία δουλειά».


Όταν όμως η μητέρα του αρνήθηκε ο Tyrell δεν δίστασε στιγμή. Έβγαλε το όπλο του, την απείλησε με αυτό και αφού της πήρε κινητό και κλειδιά, την κλείδωσε ��έσα στο σπίτι για έξι ολόκληρες ώρες!


Η 51χρονη γυναίκα, κατάφερε κάποια στιγμή να «αποδράσει» και έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα όπου δήλωσε το περιστατικό και έκανε μήνυση στο γιο της!


Σύμφωνα με το Σερίφη της περιοχής ο 29χρονος από τις 7 Ιουλίου βρίσκεται στη φυλακή και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της επίθεσης και της παράνομης κράτησης της μητέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top