Εντυπωσιακό κτήριο φτιαγμένο από… κιβώτια μπύρας

33.000 κιβώτια χρειάστηκαν για την κατασκευή του

Η παράδοση των Βέλγων στην παραγωγή μπύρας είναι γνωστή αλλά χρειάζεται αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνεις, ώστε να κατακτήσεις με την μπύρα σου όλο τον κόσμο.

Αποφάσισαν λοιπόν οι Βέλγοι να εκφράσουν αυτήν την αγάπη τους και κατασκεύασαν με 33.000 πλαστικά κιβώτια μπύρας ένα εκπληκτικό περίπτερο.

Το κτήριο με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα που έχουν τα κιβώτια είναι κάτω από την σκιά του «TheAtomium». Το οποίο είναι το κεντρικό σύμβολο της Διεθνούς Έκθεσης EXPO58 και ένας πρωτότυπος παιδότοπος με σχήμα την μοριακή δομή του σιδήρου αλλά μεγεθυμένη 165 δισεκατομμύρια φορές.

Οι Shin Bogdan Hagiwara, Thierry Decuypere, και Jorn Aram Bihain είναι οι σχεδιαστές του κτηρίου, που φτιάχτηκε από κιβώτια μπύρας με την αφορμή την 50η επέτειο της εμπορικής έκθεσης του Βελγίου. Όμως το περίπτερο είναι προσωρινό αφού μετά την έκθεση θα αποσυναρμολογηθεί και τα κιβώτια θα χρησιμοποιηθούν πάλι για να μεταφέρουν τις αγαπημένες βέλγικες ��πύρες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε στο βίντεο το εντυπωσιακό κτήριο, που είναι φτιαγμένο μόνο με κιβώτια μπύρας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top