31.000 δολάρια την ώρα για τον πλουσιότερο πιτσαδόρο!

Αλυσίδα στο Τόκυο δέχεται αιτήσεις…

Το σύνηθες είναι να αφήνει ο πελάτης στο πιτσαδόρο ένα φιλοδώρημα (ένα πουρμπουάρ) όταν του φέρνει την παραγγελία. Φαίνεται, όμως, η ακόλουθη περίπτωση μάλλον θα αποτελέσει παράδοξη εξαίρεση και ο… πλούσιος πιτσαδόρος θα αφήσει λεφτά σε εσάς!


Και αυτό γιατί αλυσίδα πίτσας στην Ιαπωνία δημοσίευσε αγγελία στην οποία ζητείται πιτσαδόρος με μισθό… 31.000 δολάρια την ώρα!


Η αγγελία είναι δημοσιευμένη από αλυσίδα πίτσας και στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης επετείου της άφιξής της στην χώρα, πρόκειται να προσλάβει έναν τυχερό με μισθό 31.000 δολάρια την ώρα, τον προσεχή Δεκέμβριο.


Εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας δήλωσε ότι περαιτέρω λεπτομέρειες για την αγγελία θα δοθούν μετά τις 10 Νοεμβρίου ενώ ανακοίνωσε ότι σε όποιον γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου φέτος (ημερομηνία την οποία είχε ανοίξει η εταιρεία στην Ιαπωνία) θα τον κεράσει μια πίτσα. Τώρα τι θα την κάνει ένα νεογέννητο μια πίτσα, μόνο αυτοί το ξέρουν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top