Στο γάμο με γερανό

Πήγαν η νύφη και ο γαμπρός

Στο γάμο με γερανό

Έχουμε δει νύφες να φτάνουν στις εκκλησίες με άλογα, με λιμουζίνες, πάνω σε μηχανές μεγάλου κυβισμού, ακόμα και σε νταλίκες. Ήρθε η ώρα να δούμε και κάτι άλλο.

Η 26χρονη Ye Yuzi από την επαρχία Χενάν στην Κίνα, ονειρευόταν τούλια και πέπλα να ανεμίζουν μέσα από το υπερπολυτελές αυτοκίνητο, που θα την μετέφερε στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της. Όμως ο σύζυγος είχε άλλα σχέδια και τα οποία υλοποίησε!

Ο 35χρονος Zhang Zongqiang, δουλεύει σε εταιρία που πουλάει σκαπτικά μηχανήματα και σκέφτηκε να αντικαταστήσει τις λιμουζίνες με μπουλντόζες. Μάλιστα εκτός από πρωτότυπος ήταν και πιο οικονομικός τρόπος για τον γαμπρό, όπως είπε ο ίδιος.

Για να πάει στην τελετή λοιπόν το ζευγάρι ανέβηκε στη «δαγκάνα» της μπουλντόζας, ενώ τους ακολουθούσαν άλλες έξι, όλες στολισμένες με ��ορδέλες, μπαλόνια και λουλούδια. Τελικά, όχι μόνο γλίτωσαν χρήματα, αλλά εντυπωσίασαν στο πέρασμά τους με τους κατοίκους της περιοχής, να θέλουν να δουν από κοντά το παράξενο θέαμα.


Η νύφη δήλωσε κατενθουσιασμένη με την εμπειρία, παρόλο που κρύωνε και συνεχώς φοβόταν ότι θα πέσει κάτω. Μια κυκλοφοριακή συμφόρηση, η αλήθεια είναι, τη δημιούργησε η πομπή αλλά το ζευγάρι μοίρασε γαμήλια γλυκά στους τροχονόμους για να τους καλοπιάσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top