Ημερολόγιο για αγρότες με σέξι μοντέλα

Ποζάρουν με τρακτέρ και τσουγκράνες

Ημερολόγιο με σέξι κορίτσια που ποζάρουν με αισθησιασμό στο φακό κρατώντας γεωργικά εργαλεία ή ακόμη και πίνοντας γάλα, εξέδωσε ιδιοκτήτης βουλγαρικής ιστοσελίδας. Σκοπός του, όπως είπε είναι να ανυψωθεί το ηθικό των αγροτών.

«Στόχος είναι να ενθαρρύνουμε τους αγρότες και όσους δραστηριοποιούνται στο γεωργικό τομέα, να δουν την κατάσταση με αισιοδοξία και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση» δήλωσε ο Μπόρισλαφ Μπορίσοφ.

Οι φωτογράφηση ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2010 και περιλαμβάνει σκηνές από την καθημερινή ζωή των αγροτών και όπως είπε ο εμπνευστής του ημερολογίου οι θαυμαστές του γυναικείου φύλου θα ενθουσιαστούν ειδικά όταν αντικρίσουν την Λατσεζάρα Κάντσεβα, ένα από τα «top model» της Βουλγαρίας να επισκευάζει ένα τρακτέρ.

Αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα επιδίδονται στις… αγροτικές εργασίες. Για να γίνουν πιο πειστικές έχουν σε διάφορα σημεία του σώματός τους, γράσο και υπολείμματα βενζίνης ή πετρελαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top