Έκλεψαν δεκατέσσερις τόνους πατάτας σε δύο μέρες

Ήθελαν να φτιάξουν μουσακά;

Για σπείρα που κλέβει κινητά ή αμάξια είχαμε ακούσει, για σπείρα που κλέβει πατάτες πρώτη φορά. Ναι καλά διαβάσατε! Πέντε Βούλγαροι νεαρής ηλικίας , εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία, έκλεβαν μέσα από χωράφι, στο Νευροκόπι, τις πατάτες.

Οι πέντε αλλοδαποί ή ήθελαν να κάνουν τη δίαιτα της βραστής πατάτας ή να φτιάξουν 3 ταψιά μουσακά ή παπουτσάκια, δεν εξηγείται αλλιώς το ότι έκλεψαν δεκατέσσερις τόνους πατάτας, συνολικής αξίας 8.000 ευρώ μέσα σε δύο μέρες από το χωράφι ενός Έλληνα παραγωγού.

Οι πατατο-κλέφτες τελικά συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου ενώ είχαν προλάβει ήδη να γεμίσουν και να φορτώσουν στο μίνι μπας που κατείχαν τ��ιάντα σακιά πατάτες αξίας περίπου 500 ευρώ.

Στην κατοχή των Βούλγαρων αλλοδαπών βρέθηκαν επίσης 220 κενά σακιά χωρητικότητας 30 κιλών και οκτώ γεωργικά εργαλεία ενώ ο γεωργός από τη Δράμα δήλωσε πως μέσα σε δύο ημέρες εκλάπησαν από το χωράφι του 14.000 κιλά πατάτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top