Ελάφι έγινε ο «bodyguard» χήνας!

Μια γλυκιά ιστορία ανάμεσα σε δύο ζώα!

Όποιος λέει ότι τα ζώα δεν έχουν αισθήματα κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Ένα ελάφι στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, το απέδειξε. Το όμορφο ζώο, σαν φύλακας άγγελος τις τελευταίες τέσσερεις ημέρες στέκεται μπροστά σε μια τεφροδόχο, στο τοπικό κοιμητήριο, καθώς εκεί μέσα έχει δημιουργήσει την φωλιά της μια χήνα.


Το ελάφι δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει την χήνα και τα αυγά της. Ο υπεύθυνος άγριας πανίδας Τζόελ Τόμας, λέει πως κάθε φορά που κάποιος πλησιάζει την χήνα για να την πιάσει και να την μεταφέρει στο φυσικό της περιβάλλον, εκείνο μπαίνει μπροστά σαν «bodyguard» κοιτάει επίμονα και απειλητικά όποιον βρίσκεται εκεί, μέχρι να φύγει.


Κανείς από τους υπεύθυνους δεν έχει ��ώσει απάντηση γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε αν το ελάφι θα μείνει σε εκείνο το σημείο μέχρι να γεννηθούν οι νεοσσοί και να σιγουρευτεί ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο ή θα φύγει νωρίτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top