Η τελική πρόβα του βασιλικού γάμου!

Με λίγη βοήθεια από… Lego!

Η τελική πρόβα του βασιλικού γάμου!
Οι Βρετανοί έχουν δύο «ψυχώσεις»: το ποδόσφαιρο και τη βασίλισσα! Και αυτό τον καιρό -όπως είναι λογικό λόγω του επικείμενου γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον- τα «της βασιλικής οικογένειας» μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους.

Με τη φρενίτιδα για το βασιλικό γάμο να έχει κτυπήσει «κόκκινο», οι Βρετανοί αποφάσισαν να κάνουν την πρόβα generale του βασιλικού γάμου. «Ε, και που είναι το κακό;» θα σκεφθήκατε…

Κακό όχι, περίεργο σίγουρα, καθώς αναπαρέστησαν ολόκληρο τον επικείμενο γάμο με τη βοήθεια της Lego και των διάσημων τούβλων της!

Κάνοντας χρήση περισσότερων από 170.000 τούβλων Lego, ομάδα στο Γουίντσορ, όπου βρίσκεται και η Legoland, έκαναν μια ομολογουμένως ιδιαίτερα πιστή τελε��ή φροντίζοντας να είναι όλα στην εντέλεια και όπως θα είναι στην πραγματικότητα. Ακόμη και... οι καλεσμένοι, καθώς «δημιούργησαν» μεταξύ άλλων και τους Ντέιβιντ και Βικτώρια Μπέκαμ , Πολ Μακ Κάρτνεϊ και Έλτον Τζον!

Φυσικά, στο background ήταν η βασίλισσα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οκογένειας και, φυσικά, το μεγαλοπρεπές παλάτι του Μπάκινγχαμ!

Όσο για το πόση προσπάθεια κατέβαλαν για δημιουργήσουν όλο αυτό το σκηνικό. Ψιλοπράγματα… Μόλις 550 ώρες!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top