Γέννησε το πρώτο της παιδί στα 50 μετά από τρεις εξωσωματικές

Ξόδεψε όλες τις οικονομίες της αλλά τα κατάφερε

Μητέρα για πρώτη φορά σε ηλικία 50 ετών έγινε μία γυναίκα από τη Νότια Ουαλία, η οποία ξόδεψε όλες της τις οικονομίες σε εξωσωματικές αλλά στο τέλος τα κατάφερε.

Η Dawn Pullen-Lee σήμερα είναι 52 ετών και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έχοντας δίπλα της το αγοράκι της που το αποκαλεί «θαύμα».

Μετά από τρεις γύρους εξωσωματικών, η ίδια περιέγραψε πως κατάφερε να μείνει έγκυος το 2016, φέρνοντας στον κόσμο τον Lllywelyn.

Ο γιος της γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2017, τρεις εβδομάδες νωρίτερα από το προγραμματισμένο.  Δύο εβδομάδες αργότερα, αρρώστησε με σήψη και μηνιγγίτιδα, ωστόσο κατάφερε να το ξεπεράσει και σήμερα χαίρει άκρας υγείας.

Η 52χρονη Dawn Pullen-Lee δεν κρύβει την ενόχλησή της από τη συμπεριφορά κάποιων ξένων, που όπως υποστηρίζει την περνάνε για γιαγιά του παιδιού.

«Πολλές φορές με ρωτάνε στον δρόμο αν είμαι η μητέρα του ή η γιαγιά του. Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά δεν έβρισκα το σωστό άτομο».

Η Dawn Pullen-Lee καλεί και τις υπόλοιπες γυναίκες που έχουν την ίδια ηλικία με εκείνη να γίνουν επίσης μητέρες, τονίζοντας πως «δε μου φάνηκε καθόλου δύσκολο. Απλά είχα λίγο άγχος γιατί νόμιζα ότι είχα χάσει την ευκαιρία να γίνω μάνα όταν πάτησα τα 50. Η εγκυμοσύνη μου ήταν υπέροχη. Είμαι τόσο τυχερή».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top