Η ζωή μίας επαγγελματία γοργόνας

Πώς αισθάνθηκε όταν πρωτοφόρεσε ουρά;

Το παιδικό της όνειρο, πραγματικότητα κατάφερε να κάνει μία 30χρονη γυναίκα η Λόρα Χάντσον η οποία εργάζονταν για πάνω από μία δεκαετία στον κλάδο κλωστοϋφαντουργίας.

Ενώ έκανε τη δουλειά που της άρεσε ένιωθε πως κάτι έλειπε από τη ζωή της. Από μικρή ήθελε να γίνει γοργόνα.   Τώρα εργάζεται ως επαγγελματίας και δείχνει τις δεξιότητές της στην κολύμβηση παίρνοντας μέρος σε εκθέσεις που γίνονται σε όλον τον κόσμο.

Γνωστή ως Γοργόνα Twinkle, η Laura, από το Donington, Lincolnshire, έχει περάσει χιλιάδες ώρες μεταμορφώνοντας τον εαυτό της σε γοργόνα της πραγματικής ζωής. Φοράει τη στολή και κρατάει την αναπνοή της μέσα στο νερό για τέσσερα ολόκληρα λεπτά.

«Είχα πάντα μια αγάπη για το νερό, νιώθω ειρηνικά όταν βρίσκομαι στη θάλασσα και μια αίσθηση ότι ανήκω εκεί. Υπάρχει κάτι τόσο χαλαρωτικό γι 'αυτό, ένα άμεσο αίσθημα βύθισης στη φύση» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και κέρδισε τους τίτλους Δεσποινίς Mermaid Lincolnshire, Miss Mermaid UK.

Η ίδια θυμάται την πρώτη φορά που φόρεσε την ουρά της γοργόνας:

«Ένιωσα πραγματικά σαν να έχω πάνω μου κάτι πολύ φυσικό. Έχει περάσει χιλιάδες ώρες σχεδιάζοντας κάθε κοστούμι και κατασκευάζοντας τις ουρές». 

Το mermaiding μάλιστα είναι το νέο είδος γυμναστικής που ξεκίνησε από τις Φιλιππίνες και σύντομα θα έρθει και στην Ελλάδα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top