Εντυπωσιακός ο εσωτερικός καταρράκτης στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης

Πλέον δεν πάνε μόνο ταξιδιώτες, αλλά και όσοι θέλουν να βγουν ραντεβού

Ένας τεράστιος κι εντυπωσιακός εσωτερικός καταρράκτης βρίσκεται πια μέσα στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης. Περνάει μέσα από ένα νέο οικοδόμημα, το πιο πολυτελές σε χώρο αεροδρομίου στον κόσμο.

Η πολυαναμενόμενη προσθήκη στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης έκανε «πρεμιέρα» για το κοινό. Με κήπους, καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία και τον μεγαλύτερο εσωτερικό καταρράκτη του κόσμου, το Jewel Changi είναι, για ταξιδιώτες και ντόπιους, κάτι παραπάνω από ένα κοινό αεροδρόμιο.

O καταρράκτης έχει ύψος 40 μέτρων -11 μόλις λιγότερα από τους καταρράκτες του Νιαγάρα, ενώ εσωτερικοί κήποι εκτείνονται σε 5 από τους 10 ορόφους του κτηρίου. Οι ταξιδιώτες που περνούν μέσα από το κόσμημα (Jewel) του αεροδρομίου Changi φεύγουν για τον προορισμό τους με μία ευχάριστη αίσθηση.

Μάλιστα, από τότε που άνοιξε αυτή η πτέρυγα, δεν πάνε στο αεροδρόμιο μόνο όσοι θέλουν να πάνε ταξίδι, αλλά και όσοι θέλουν να βγουν ραντεβού, αφού το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης -με το νέο του... αξιοθέατο- έχει μετατραπεί σε άκρως ρομαντικό μέρος. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top