Πρωταπριλιάτικα ''fake news''

Ποιο ήταν το καλύτερο ψέμα;

Πρώτο και καλύτερο ψέμα ήταν ή είδηση που διοχέτευσε σε ορισμένα site  το γραφείο στην Αθήνα της Κομισιόν. Ότι η Ελλάδα καλείται να πληρώνει πρόστιμο 17.650 ευρώ   έως ότου επαναφέρει την ώρα, κατά μία ώρα νωρίτερα.

Mε την είδηση αυτή η Ευρωπαϊκή επιτροπή θέλησε να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για τα  fake news του διαδικτύου. Αν και η είδηση μύριζε από μακριά ότι ήταν πρωταπριλιάτικη μέσα σε λίγη ώρα εξαπλώθηκε...

Η Εφημερίδα των συντακτών μας αποκάλυψε πως η ώρα δεν άλλαξε στην Ικαρία μετά από απόφαση των κατοίκων. Αν και οι  κάτοικοι των Ραχών  επέμεναν η ώρα να αλλάξει και  να πάει επιπλέον μία ώρα πίσω, εξασφαλίζοντας επιπλέον χρόνο για τα πανηγύρια τους.

Αυτή και η είδηση σίγουρα ήταν απίστευτη. Το site  left.gr έβλεπε τον Μαδούρο να κάνει ταξιδάκι αστραπής στην Ελλάδα. Τις συνεννοήσεις για την επίσκεψη Μαδούρο φαίνεται να έκανε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο ελεύθερος τύπος μας παρουσίασε αλλαγή πολιτικού σκηνικού με τον Σύριζα να ανεβαίνει θεαματικά και μάλιστα που αλλού .....στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top