Aστυνομικοί αρνήθηκαν τη βοήθεια από τον…Batman

Nευρίασαν και είπαν πως τέτοια πράγματα εμποδίζουν το έργο τους

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί σε μία επαρχία του Καναδά, όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ο Batman.

Ο περίεργος άνδρας που φορούσε τη στολή του σούπερ-ήρωα προσφέρθηκε να τους βοηθήσει στην επείγουσα κλήση για βοήθεια που δέχτηκαν.Οι αστυνομικοί του είπαν πως είχαν τα πάντα υπό έλεγχο και τον έστειλαν στο Μπάτμομπίλ του. Ο εκνευρισμός τους ήταν εμφανής σε δηλώσεις που έκαναν στη συνέχεια, λέγοντας πως τέτοια αστεία τους αποσπούν από το καθήκον τους, ενώ ο άνδρας που εμφανίστηκε ως Batman συμπεριφέρθηκε χαζά θέτοντας τον εαυτό του σε πιθανό κίνδυνο.

Φλόριντα: Κατέγραψαν την πτώση μετεωρίτη

Ένα μοναδικό θέαμα κατέγραψε άνδρας στη Φλόριντα με την κάμερα του κινητού του. Ένας μετεωρίτης έπεφτε και η στιγμή εκείνη έμοιαζε βγαλμένη από ταινία. Ο άνδρας κατέγραψε όλη τη διαδρομή του φωτεινού μετεωρίτη που έσκισε τον ουρανό, μέχρι που έσβησε στο έδαφος. Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία της περιοχής επιβεβαίωσε πως εκείνη την ώρα τα μηχανήματά της κατέγραψαν την πτώση ενός μετεωρίτη.

Αγελάδα προκαλεί χάος σε αυτοκινητόδρομο

Το μεγαλόσωμο ζώο βρέθηκε στην αριστερή λωρίδα μεγάλης εθνικής οδού που συνδέει τη Σαγκάη με την κινέζικη πόλη Κανμίνγκ.  Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο και προσπάθησαν να απομακρύνουν την αγελάδα, ενώ με φωτεινές επιγραφές και σήμανση προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν τους οδηγούς να μειώσουν ταχύτητα. Μετά από δύο χιλιόμετρα κυνηγητό, κατάφεραν να πιάσουν την αγελάδα περνώντας ένα σκοινί γύρω από τη μουσούδα της και να την οδηγήσουν εκτός του αυτοκινητοδρόμου.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο εδώ


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top