Δύο γυναίκες παίζουν ξύλο και την πληρώνει ένα παιδί

Νέα από τον Κόσμο - Τα βίντεο που έγιναν viral

Στη μέση ενός δρόμου στη Βερακρούζ δύο γυναίκες τσακώνονται. Και την πληρώνει το παιδί της μιας με μία κλωτσιά στο πόδι. Το απαράδεκτο γεγονός καταγράφεται από κάμερα. Κι ενώ το παιδί ξαπλώνει στο έδαφος κλαίγοντας, η μητέρα του απαντά με γροθιά... Και η μάχη συνεχίζεται....μέχρι τελικής εξουθένωσης.

Συγκρούσεις εργαζομένων με την αστυνομία 

Βίαια επεισόδια στους δρόμους της Μαδρίτης. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το Κοινοβούλιο. Οι διαδηλωτές όμως επιχειρούν να σπάσουν τον κλοιό... Εργαζόμενοι σε αμερικανικής ιδιοκτησίας εταιρεία παραγωγής αλουμινίου διαμαρτύρονται, διότι ανακοινώθηκε ότι θα κλείσουν δύο εργοστάσια της, στην Άβιλες και τη Λα Κορούνια.


Bία στους δρόμους του Σαντιάγο

Οι διαδηλωτές ανάβουν φωτιές σε κεντρικά σημεία του Σαντιάγο. Η αστυνομία απαντά με δακρυγόνα και αύρες. Υπήρξαν τραυματισμοί κι έγιναν και προσαγωγές. Τη διαδήλωση διοργάνωσε το Κίνημα κατά της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι Χιλιανοί φοιτητές τιμούν τη μνήμη δύο φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους σε διαδηλώσεις το 1985.

ΗΠΑ: Υπάρχουν και άνθρωποι

Δυτική Βιρτζίνια... Ένα σπίτι έχει αρπάξει φωτιά... Μία γυναίκα ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. Έχει βγει στην οροφή της κατοικίας.
Από το σημείο περνά αυτοκίνητο με δύο επιβάτες οι οποίοι σταματούν και με τη σκάλα που τυχαία έχουν μαζί τους βοηθούν τη γυναίκα να κατέβει από τη σκεπή.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top