Ο κροκοδειλάκιας της Αυστραλίας παίζει τη ζωή του κορώνα - γράμματα

Δείτε επίσης λιοντάρια και μαϊμουδάκια που έγιναν Viral

Τη σωματική του ακεραιότητα κορώνα-γράμματα έπαιξε ο ριψοκίνδυνος... κροκοδειλάκιας στο Ντάργουϊν της Αυστραλίας.

Πετάχτηκε σαν ελατήριο μόλις το θεόρατο ερπετό, που καραδοκούσε καμουφλαρισμένο κάτω από το νερό, όρμηξε εν ριπή οφθαλμού, για να αρπάξει το κρέας που του πρόσφερε.

Στα τρομερά σαγόνια παραλίγο να βρεθεί και το χέρι που τον τάισε... Ο εκτροφέας κοψοχολιάστηκε. Οι εικονολήπτες γέλασαν.
Το βίντεο έγινε viral.

Τσεχία: Η αγάπη του για τα λιοντάρια ήταν μοιραία

Ο 34χρονος Μίκαλ Πράσεκ κυλιέται στο πάτωμα με τη λιονταρίνα του. Τον δαγκώνει στο κεφάλι παιχνιδιάρικα. Παραμένει ήρεμη όταν της βγάζει το λουρί. Οι θαμώνες της τοπικής παμπ ενθουσιάζονται.  Την ταϊζουν σαντιγί..

Έναν  χρόνο μετά το βίντεο  ο Πράσεκ βρέθηκε νεκρός μέσα στο κλουβί του αρσενικού λιονταριού που κρατούσε παράνομα στην αυλή του, στην Τσεχία.
 
Το ζώο του όρμησε μάλλον για να προστατέψει την εγκυμονούσα λιονταρίνα. Οι αρχές σκότωσαν τα αιλουροειδή για να μπορέσουν να πλησιάσουν το άψυχο κορμί του..

Σρι Λάνκα: Μαϊμουδάκια τους έκλεψαν τις κάμερες

Πήγαν για ντοκιμαντέρ στην Σρι Λάνκα, αλλά οι εκ φύσεως περίεργοι 'φύλακες' του ναού στην Πολαναρούα, είπαν να κάνουν δικό τους… βίντεο. Βούτηξαν τις κάμερες και άρχισαν τις…selfies.

Τα πιθηκάκια κατάφεραν ακόμη και να ξεβιδώσουν τα ..κλοπιμαία. Η…ληστεία είχε και τα καλά της: σπάνια κοντινά πλάνα στα άτακτα μαϊμουδάκια.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ 
 
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top