Παραλιακό σπίτι καλύφθηκε από χιόνι

Βυθίστηκαν πόλεις στη Βόρεια Καλιφόρνια

Στη Νέα Υορκη ένα παραλιακό σπίτι καλύφθηκε ολόκληρο από πάγο. Η αιτία; Τα παγωμένα κύματα από τη λίμνη Οντάριο και οι άνεμοι που έπνεαν με 140 χιλιόμετρα την ώρα .

Η μεγάλη ανησυχία τώρα για τους ιδιοκτήτες είναι τι θα συμβεί όταν ο πάγος λιώσει...

Το σπίτι επλήγη από ένα τσουνάμι πάγου ,ύψους 1,2 μέτρων. Η οροφή του απέχει πλέον μόνο λίγα μέτρα από το έδαφος. Η εικόνα πριν και μετά είναι εντυπωσιακή.

Πάγωσαν οι δρόμοι στην Οκλαχόμα

Ένα ημιφορτηγό γλιστρά στον παγωμένο δρόμο και γυρίζει ανάποδα. Ευτυχώς λόγω της κίνησης τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.. Ένα άλλο όχημα πέφτει στις προστατευτικές μπάρες. Άλλα δυσκολεύονται να παραμείνουν στην ευθεία του δρόμου.

Οι δρόμοι στην πόλη της Οκλαχόμα έχουν παγώσει. Τα ατυχήματα είναι αναπόφευκτα...

Βυθίστηκαν πόλεις στη Βόρεια Καλιφόρνια

"Δεν είναι ακόμη δυνατόν να περάσεις...Παρακαλώ μείνετε μακριά. Είναι ακόμη επικίνδυνα, με το νερό, δεν ξέρετε τι είδους εμπόδια βρίσκονται κάτω από το νερό" είναι η έκκληση των τοπικών αρχών στην βόρεια Καλιφόρνια .Δυο πόλεις έχουν αποκοπεί από τον έξω κόσμο. Οι δρόμοι τους έχουν μετατραπεί σε λίμνες. 

Ακόμη και κανό επιστρατεύουν οι κάτοικοι για να μετακινηθούν. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα... 

Δραματική διάσωση στην Ιερουσαλήμ

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει παγιδευτεί στην οροφή του. Το όχημα σταματά λίγο πριν τον καταρράκτη που έχει δημιουργηθεί στην κοιλάδα έξω από την Ιερουσαλήμ. Μέλη σωστικών συνεργείων τον πλησιάζουν. Του ρίχνουν ένα σωσίβιο. Εκείνος το φορά και βουτά στο νερό προκειμένου να τους φτάσει. Τα καταφέρνει. Ένας διασώστης τον πιάνει και τον οδηγεί στην ασφάλεια. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top