Δε θα πιστεύετε τι έβρεξε ο ουρανός

Ένα ατύχημα έφερε τα πάνω-κάτω

Δεκάδες οδηγοί σταμάτησαν απότομα στη μέση του δρόμου στο Νιου Τζέρσεϋ με το θέαμα που αντίκρισαν.

Ο ουρανός είδαν τον ουρανό να βρέχει χρήμα και σταμάτησαν  για να μαζέψουν ότι μπορούσαν .Αυτό συνέβη μετά από ατύχημα που είχε θωρακισμένο αυτοκίνητο χρηματαποστολής αλλά σύμφωνα με την αστυνομία τα χρήματα που μάζευαν θα τα ανταλλάξουν με  ζημιές  αφού λόγω της λάθος και κακής στάθμευσης συνέβησαν αρκετά μικρο-ατυχήματα...

Κινητογραφική καταδίωξη 

Τρομακτικό είναι το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα περιπολικού στις Ηνωμένες Πολιτείες

 Οι αστυνομικοί καταδιώκουν το κλεμμένο αυτοκίνητο.Ο 14χρονος οδηγός του προσπαθεί να ξεφύγει κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς. Κάποια στιγμή χάνει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο βγαίνει από τον δρόμο. Η σύγκρουση είναι σφοδρή αλλά ο ανήλικος ύποπτος βγαίνει σώος από αυτό. Οι αστυνομικοί σπεύδουν να του περάσουν χειροπέδες. 

Πάγωσε ο ποταμός

Στα βουνά Χέλαν της Κίνας συνέβη κάτι πρωτόγνωρο.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να δει και να εξερευνήσει ένα φαινόμενο από παγωμένους καταρράκτες από τους οποίους σε  αλληλουχία με τους ποταμούς επίσης παγωμένους και όλα αυτά από ιαματικά νερά .Μέλη του προσωπικού ζήτησαν βοήθεια από ειδικούς σχεδιαστές και στυλίστες για να μην χαθεί αυτή η  ομοιογένεια εφόσον το φαινόμενο μπορεί να κρατήσει σύμφωνα με τις προβλέψεις τουλάχιστον  2 μήνες.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top