Έκανε το κοινοβούλιο… γήπεδο!

Μπήκε με μία μπάλα ποδοσφαίρου στη Βουλή

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο με πρωταγωνίστρια βουλευτή του Κοινοβουλίου όταν έκανε κάτι πρωτοφανές στο διάλειμμα της συζήτησης για το Brexit.

Η βουλευτής Χάνα Μπαρντέλ του Εθνικού Σκωτσέζικου Κόμματος μπήκε μέσα  στη Βουλή των Κοινοτήτων έκανε γκελάκια και γονατιές. Βέβαια δεν ξέρουμε αν αυτό το έκανε για την επόμενη δουλειά της αφού μετά το Βrexit πολλά μπορεί να συμβούν Το κόμμα της έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει με το βίντεο να γίνεται viral.

To ατύχημα της ρεπόρτερ

Στις ΗΠΑ, ένα ατύχημα εν ώρα εργασίας συνέβη σε δημοσιογράφο αθλητικού ρεπορτάζ όταν κάλυπτε έναν αγώνα 

Η Λάουρα Ρότλετζ ενώ έκανε μετάδοση για το αθλητικό γεγονός στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση της συνέβη κάτι απίθανο Βρέθηκε  θύμα ποδοσφαιρικής επίθεσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μεταξύ  Γεωργίας και της Μασαχουσέτης αφού οι δυο παίχτες κατά την διεκδίκηση της μπάλας έπεσαν πάνω της .Η 30χρονη πρώην Μις Φλόριντα βρέθηκε ξαπλωμένη στο έδαφος, αλλά χωρίς να έχει σοβαρά τραυματιστεί.

Το πιο ευτράπελο της ιστορίας είναι ότι ο μπακ της Γεωργίας που έπεσε πάνω της και την πέταξε κάτω ανέβασε στο twitter μια συγνώμη και παράλληλα μια πρόταση για ραντεβού ....έγινε viral όπως ήταν αναμενόμενο και αν και η ίδια είναι παντρεμένη με σταρ του baseball απάντησε με ένα χαμογελάκι. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top