Μια αλεπού στο μετρό!

Oι περίεργες ειδήσεις της ημέρας

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Και καλα στο παζάρι Όμως και στο μετρό; Μία γυναίκα στη Μόσχα δεν μπορεί να αποχωριστεί το αγαπημένο της κατοικίδιο όσο ασυνήθιστο κι αν είναι. Το βάζει λοιπόν στους ώμους τραβώντας τα βλέμματα πάνω της!

Μόλις φτάνει ο συρμός, η γυναίκα επιβιβάζεται  κανονικά αδιαφορώντας για τα έκπληκτα βλέμματα των άλλων επιβατών.

Το βίντεο φυσικά γίνεται viral... 

ΤΕΞΑΣ-ΗΠΑ:"ΕΣΚΙΣΑΝ" ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ

Οι κορυφαίοι χειριστές γρήγορων αεροσκαφών σχίζουν τους ουρανούς. Έχουν συγκεντρωθεί στο Τέξας και δείχνουν τις δυνατότητές τους στους αιθέρες. Παίρνουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τις εντυπωσιακές πτήσεις απολαμβάνουν όσοι έσπευσαν να τις παρακολουθήσουν από κοντά. Νικητής αναδεικνύεται ο τσέχος Μάρτιν Σόνκα.

Ο Τσέχος πιλότος πανηγυρίζει έξαλλα τη νίκη με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του. Ο αγώνας ήταν σκληρός και αμφίρροπος αφού και οι δυο άλλοι ανταγωνιστές του που ακολουθησαν στη βαθμολογία έκαναν εξαιρετικούς χρόνους στις πτήσεις τους.

ΗΠΑ:ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ...ΠΑΝΤΑ

Ο Μπέι Μπέι το γιγαντιαίο πάντα του ζωολογικού κήπου της Ουάσιγκτον απολαμβάνει το παιγνίδι. Κυλιέται και κουτρουβαλάει στο χιόνι. Η αμερικανική πρωτεύουσα ντύθηκε στα λευκά νωρίτερα φέτος προς μεγάλη χαρά του χαριτωμένου και σπάνιου ζώου που φιλοξενείται στον ζωολογικό κήπο Σμιθσόνιανς της αμερικανικής πρωτεύουσας...
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top