«Τέρατα» πάνω από τους δρόμους της Τουλούζης

Μοιάζει με χολιγουντιανή ταινία επιστημονικής φαντασίας

Δυο τεράστια μηχανικά τέρατα έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους της Τουλούζης προσφέροντας στους κατοίκους της πόλης ένα παράξενο αλλά κι εντυπωσιακό θέαμα.

Μοιάζει με χολιγουντιανή ταινία επιστημονικής φαντασίας. Πρώτα εμφανίζεται μια τεράστια αράχνη. Είναι η αράχνη Αριάν. Το ύψος της φτάνει τα 20 μέτρα και το βάρος της τους 38 τόνους. Ακολουθεί ο Μινώταυρος Αστερίων εμπνευσμένος από την ελληνική μυθολογία. Έχει βάρος 47 τόνων και ύψος 17 μέτρων. Όχι, δεν πρόκειται για εισβολή εξωγήινων. Είναι  μηχανικές κατασκευές μιας γαλλικής θεατρικής ομάδας.

Ράλι από τα παλιά στην Κούβα  

Είναι εικόνες από μια άλλη εποχή. Δεκάδες αυτοκίνητα αντίκες παίρνουν μέρος σε ένα ράλι διαφορετικό από τα άλλα στην Αβάνα της Κούβας. Κι αν σε μας τα αυτοκίνητα αντίκα αποτελούν ένα θέαμα που δεν βλέπουμε συχνά, στην Κούβα είναι μέρος της καθημερινότητας 


Διέσχισε κολυμπώντας τις ακτές της Βρετανίας

Ο Ρος Έντγκλι είναι ο πρώτος κολυμβητής που κάνει τον γύρο των ακτών της Βρετανίας. Διέσχισε συνολικά 2900 χιλιόμετρα. Κολύμπούσε 12 ώρες την ημέρα.

«Όλοι έλεγαν ότι είναι αδύνατο, τα ρεύματα είναι πολύ ισχυρά, το νερό πολύ κρύο...», είπε ο ίδιος.

Ο 33 ετών κολυμβητής έκαψε στη διάρκεια της προσπάθειάς του 500.000 θερμίδες κι έφαγε 500 μπανάνες για να αποκτήσει μεγαλύτερη ενέργεια.


Νέο ρεκόρ ταχύτητας από ντρόουν 

Ο μόλις 15 ετών Ρούντι Μπράουλινγκ από την Αυστραλία κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας ντρόουν. Στον αγώνα πήραν μέρος περισσότεροι από εκατό ιδιοκτήτες τηλεκατευθυνόμενων μικρών αεροσκαφών όλων των ηλικιών. Ένας Ελβετός κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας ντρόουν με μέση ταχύτητα που έφτασε τα 114 χιλιόμετρα την ώρα!


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top