Δείτε τα πιο περίεργα αυτοκίνητα του κόσμου

Τραβούν όλα τα βλέμματα!

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε το αυτοκίνητό σας και δεν ξέρετε τί να αγοράσετε; Εμείς σας δείχνουμε μερικά πρωτότυπα σχέδια για να κάνετε για να οδηγείτε και να κάνετε …στράκες!

Αρχικά σας δείχνουμε ένα αυτοκίνητο σε σχήμα ψαριού, αυτό μάλλον θα το προτιμήσουν οι ερασιτέχνες ψαράδες για να τους θυμίζει το αγαπημένο τους χόμπι, ή ακόμη και οι επαγγελματίες για να κάνουν …διαφήμιση!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι δύο σε ένα, μπορεί να οδηγείς και όρθια αλλά αν βαρεθείς μπαίνει και στο τιμόνι ανάποδα! Ποιος το σκέφτηκε και γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε, πάντως σίγουρα είναι πρωτότυπ��!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι δύο σε ένα, μπορείτε να οδηγείτε και όρθια αλλά αν βαρεθείτε μπαίνετε και ανάποδα στο τιμόνι ! Ποιος το σκέφτηκε και γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε, πάντως σίγουρα είναι πρωτότυπο!

Τα λόγια για το αυτοκίνητο χελωνονιτζάκι είναι περιττά! Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι ο σχεδιαστής δεν τρελαίνεται για τις μεγάλες ταχύτητες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top