Ρακούν…τσαντάκιας στη Φλόριντα

Περίεργες ειδήσεις από τον κόσμο

Με έναν ατρόμητο... τσαντάκια ήρθε αντιμέτωπη μια κωπηλάτρια στη Φλόριντα.. Το τολμηρό ρακούν όρμησε στη σανίδα της και άρπαξε τo σάκο της...

Τράβα-τράβα... μια μικρή παρέμβαση με το κουπί και η κοπέλα νίκησε..

Τορόντο: Σκίουρος…σκιέρ

Με μίνι-σωσίβιο στην πλάτη και με αέρα... πρωταθλητή σκίζει το νερό αυτό το σκιουράκι στο Τορόντο. Το τραβάει ένα τηλεκατευθυνόμενο σκαφάκι.. και οι θεατές παραληρούν καθώς το βλέπουν να ισορροπεί με άνεση...

Τέξας: Αστυνομική καταδίωξη…καγκουρό

Παραισθήσεις νόμιζε ότι είχε η οδηγός που εντόπισε ένα καγκουρό να χοροπηδάει σε αυτοκινητόδρομο, όχι της Αυστραλίας αλλά του Τέξας. Δραπέτευσε από το σπίτι του ιδιοκτήτη του και μετά από καμιά ώρα αστυνομικής καταδίωξης η.. τσάρκα έληξε με.. αναισθητικό βελάκι..

Μπαχάμες: Ο καρχαρίας ήθελε… χάδια

Τετ-α-τετ με έναν επικίνδυνο καρχαρία-τίγρη βρέθηκε ένας δύτης, ενώ τάιζε μικρούς κίτρινους καρχαρίες στις Μπαχάμες.. Το τρομερό ψάρι όμως ήθελε.. αγάπες... ίσως επειδή κυοφορούσε.. Όχι μόνο δέχτηκε τροφή από το χέρι του δύτη χωρίς να το…δαγκώσει, αλλά τον άφησε να χαϊδέψει και την πλάτη του.

Ινδονησία: Κροκόδειλος με.. κολάρο

'Ένα .. επικίνδυνο αξεσουάρ από λάστιχο αυτοκινήτου απέκτησε αυτός ο κροκόδειλος στην Ινδονησία.. Παρότι αξιοθέατο, οι  υπεύθυνοι σπάνε το κεφάλι τους για να το αφαιρέσουν, προτού το κολάρο γίνει.. αγχόνη.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top