VIRAL ο «Χοντρός Θείος»: Ο πίθηκος με την τεράστια κοιλιά που βάζει τους άλλους να κλέβουν φαγητό για να το τρώει εκείνος

Μπήκε σε αυστηρή δίαιτα καθώς ζύγιζε… 26 κιλά

Σοβαρό πρόβλημα… παχυσαρκίας απέκτησε ένας άγριος πίθηκος από την Ταϊλάνδη, ο οποίος αντί να ζυγίζει 9 κιλά (όπως οι άλλοι πίθηκοι του είδους του), είχε φτάσει τα… 26 κιλά!

Ο «Χοντρός Θείος» όπως τον αποκαλούν, έβαζε τους άλλους πίθηκους να κλέβουν φαγητό από τους τουρίστες προκειμένου να του το φέρνουν και να το τρώει εκείνος. Κάπως έτσι κατέληξε.. παχύσαρκος.

Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας που είναι αρμόδιοι για την άγρια ζωή στην Ταϊλάνδη αποφάσισαν, αφού είδαν φωτογραφίες του «Χοντρού Θείου» στα social media, να τον πιάσουν και να τον βάλουν σε αυστηρή δίαιτα με άπαχη πρωτεΐνη, φρούτα και λαχανικά.

Ωστόσο η δουλειά της σύλληψης του δεν ήταν εύκολο. Ο υπάλληλος που την ανέλαβε, ανέφερε πως «είναι ο αρχηγός του κοπαδιού και μόλις οι άλλοι με είδαν να πηγαίνω προς το μέρους του, μου επιτέθηκαν. Χρειάστηκε να τους απωθήσω με ένα ξύλο», περιγράφει.

Να σημειώσουμε, πως ο «Χοντρός Θείος» εκτός από τον εαυτό του, έκανε κακό και στα άλλα μέλη του κοπαδιού:

«Τους είχε βάλει να του φέρνουν φαγητό και κάποιο από αυτό το μοίραζε σε άλλους, συνήθως νεότερους πιθήκους», τονίζει ο κτηνίατρος που τον παρέλαβε και εξηγεί τι ακριβώς είναι αυτή η μάζα στην κοιλιά του:

«Αφού έτρωγε ότι έπαιρνε από τους ανθρώπους, ανέπτυξε μια λιπαρή μάζα στην κοιλιά του η οποία μετατράπηκε σε έναν καλοήθη όγκο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή αφού διατρέχει υψηλό κίνδυνο για ανάπτυξη καρδιακής νόσου και διαβήτη».

Ο «Χοντρός Θείος» πιστεύεται ότι είναι μεταξύ 10 και 15 ετών και οι γιατροί ελπίζουν ότι θα χάσει γρήγορα τα κιλά και θα μπορέσει να επιστρέψει στη φύση.


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top