Δεν θα πιστεύετε που βρέθηκε ένα μπαλόνι που άφησε από τα χέρια του ένας 8χρονος στη Γαλλία

Είχε βάλει αυτοκόλλητο με τη διεύθυνσή του και η γυναίκα που το βρήκε του έστειλε καρτ ποστάλ

Δεν θα πιστεύετε που βρέθηκε ένα μπαλόνι που άφησε από τα χέρια του ένας 8χρονος στη Γαλλία

​Μπορεί όταν ήμασταν παιδιά και μας έφευγε το μπαλόνι από τα χέρια πηγαίνοντας στον ουρανό να ξεσπούσαμε σε κλάματα, αντιθέτως ένας 8χρονος το άφησε επίτηδες από τα χέρια του, βάζοντας ένα αυτοκόλλητο με το όνομα και την διεύθυνσή του.

Ο λόγος που αποχωρίστηκε ο μα��ητής του δημοτικού το αγαπημένο του αντικείμενο ήταν επειδή ήθελε να δει μέχρι που μπορεί να ταξιδέψει και σε ποιανού τα χέρια θα πέσει.
Το μπαλόνι λοιπόν έφυγε από την ανατολική Γαλλία, και σύμφωνα με πληροφορίες ταξίδεψε ως το Σικάγο και έπεσε στα χέρια μίας γυναίκας η οποία και έστειλε καρτ ποστάλ στον μαθητή στο οποίο και είχε κολλήσει το αυτοκόλλητο.

Το μήνυμα ήταν γραμμένο στα αγγλικά και η αποστολέας υπέγραψε ως Στέφανι.

Ο μετεωρολόγος πάντως Ετιέν Καπικιάν που εργάζεται στη μετεωρολογική υπηρεσία της Γαλλίας Météo France, ανέφερε πως είναι αδύνατον το μπαλόνι να ταξίδεψε τόσα χιλιόμετρα, έχοντας παρασυρθεί από τον άνεμο σε μεγάλο ύψος.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι το μπαλόνι να παρασύρθηκε προς την ανατολική Ευρώπη κατόπιν να πήρε κατεύθυνση προς τη βόρεια Ρωσία, να διέσχισε την αρκτική ζώνη και να κατέληξε μέσω της Αλάσκας στο Σικάγο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top