Η φράση «Η γνώση δεν έχει ηλικία» φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση ενός 67χρονου άνδρα του Ρέι Ρέντικ, ο οποίος επέστρεψε στα αμφιθέατρα προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές του.
Ο 67χρονος, όταν ήταν 18 ετών είχε ξεκίνησει οικονομικές σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο, τις οποίες έξι χρόνια αργότερα αποφάσισε να εγκαταλείψει καθώς έπρεπε να δουλέψει.
Τα χρόνια πέρασαν, η δουλειά ήταν χρονοβόρα και ο Ρέι δεν είχε καθόλου χρόνο να συνεχίσει τις σπουδές του. Όταν έφθασε η ώρα να συνταξιοδοτηθεί ο ίδιος σκέφτηκε να επιστρέψει στη σχολή του για να πάρει το πτυχίο του.
Όχι μόνο τα κατάφερε αλλά πήρε και πτυχίο Ισπανικών: «το ευχαριστώ δεν είναι αρκετό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω τις σπουδές μου».