Μπρρρρ: Σκιέρ φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν για σκι!

Διεκδικούν μια θέση στο ρεκόρ Guinness

Μπρρρρ: Σκιέρ φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν για σκι!

Οι περισσότεροι σκιέρ είναι ντυμένοι με ζεστά μπουφάν, φορούν γάντια και σκουφιά ούτως ώστε να προστατεύονται από το κρύο. Υπάρχουν όμως και αυτοί που φορούν… μαγιό για να «δαμάσουν» τις πλαγιές. Ναι, ναι καλά ακούσατε!

Ο λόγος που πάνε με το μπικίνι στα χιονοδρομικά; Θέλουν να ξεπεράσουν το δικό τους παλιό ρεκόρ που έχει καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, όταν τον Απρίλιο του 2013, η τότε ομάδα τους που αποτελείτο από 500 σκιέρ με μπικίνι, αψήφησαν το κρύο και πήγαν -όπως και φέτος- στη περιοχή Sheregesh, της Ρωσίας.

trhtrhtrh.jpg

Αυτή τη φορά, η ομάδα αυτή κατάφερε να συγκεντρώσει 1835 ανθρώπους, με τους συμμετέχοντες να συρρέουν από 54 πόλεις και χωριά.

Ο Konstantin Koshkin, ο διοργανωτής, δήλωσε: «Έχουμε καταγράψει τη διαδρομή με περισσότερες από 50 κάμερες, συμπεριλαμβανομένων των αεροφωτογραφιών. Επίσης, ένα λεπτομερές βίντεο θα σταλεί στη Βρετανία, έτσι ώστε οι άνθρωποι του Guinness World Records να μπορούν να υπολογίσουν τον αριθμό των συμμετεχόντων και να κρίνουν».

ytjtyj.jpg

Η ιδιαίτερη αυτή ομάδα περιμένει προς το παρόν επιβεβαίωση από τους ιθύνοντες του βιβλίου του ρεκόρ Guinness. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν όλοι τους είναι υγιείς ή… «άρπαξαν» καμιά γρίπη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top