Πρωτοφανές: Πήρε το αεροπλάνο του και πήγε για μια μπίρα!

Το διθέσιο μονοπλάνο δεν διέθετε φτερά

Πρωτοφανές: Πήρε το αεροπλάνο του και πήγε για μια μπίρα!

Ποτέ μη λες ποτέ σε αυτή τη ζωή, αφού μπορούν να συμβούν και τα πιο αλλόκοτα πράγματα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ενός 37χρονου Αυστραλού, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πήρε το ιδιωτικό του αεροπλάνο και πήγε να πιει την μπιρίτσα του, σε μία παμπ που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της κωμόπολης Νιούμαν της Δυτικής Αυστραλίας.

Ο νεαρός άνδρας βγήκε από το αεροσκάφος, το άφησε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, όπου στεγάζεται η παμπ, και πήγε να απολαύσει το αγαπημένο του ποτό.

Μάλιστα, το αεροπλάνο, ήταν παρκαρισμένο με τον κινητήρα αναμμένο και τα... φτερά να λείπουν, επομένως η κίνησή του γινόταν μόνο με τις ρόδες.

Ο υπεύθυνος της Αστυνομίας δήλωσε για το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό: «Αυτή η ενέργεια ήταν κάτι πολύ ηλίθιο γιατί εκείνη την ώρα γυρνούσαν παιδιά από το σχολείο και μπορούσε η κατάσταση να εξελιχθεί πολύ άσχημα. Το μόνο που χρειαζόταν είναι ένα δυνατό φύσημα αέρα, καθώς, χωρίς τα φτερά, το αεροσκάφος δεν είναι σταθερό».

Στη συνέχεια, οι άνδρες της Αστυνομίας έκαναν αλκοτέστ στον 37χρονο και διαπίστωσαν πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν διέθετε δίπλωμα πιλότου για το διθέσιο μονοπλάνο, κι έτσι του απαγγέλθηκαν κατηγορίες κι αναμένεται να δικαστεί στις 18 Νοεμβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top