ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Γραφεία … στη μέση του δάσους!

Έχουν θέα τα δέντρα και τον ουρανό! -ΔΕΙΤΕ φωτο

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Γραφεία … στη μέση του δάσους!

​Αυτά τα αεροδυναμικά γραφεία σε σχήμα κυλίνδρου, δημιουργήθηκαν από τους Ισπανούς αρχιτέκτονες Jose Selgas και Lucia Cano και είναι πράγματι εκπληκτικά αφού επιτρέπουν στους εργαζόμενους του αρχιτεκτονικού τους γραφείου να εργάζονται μέσα στη φύση!!!

Το μισό μέρος των γραφείων είναι τοποθετημένο σε σκαμμένο έδαφος, σε δάσος που βρίσκεται λίγο πιο έξω από τη Μαδρίτη. Αυτό διασφαλίζει τη δροσιά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μάλιστα, αυτό το κομμάτι διαθέτει και μόνωση τοίχων που βοηθά ώστε να υπάρχει σκιά και να προστατεύονται οι εργαζόμενοι από το άμεσο ηλιακό φως.

Το άλλο μισό των γραφείων είναι από γυαλί, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για τεχνητό φωτισμό, αλλά δίνει και την αίσθηση στους εργαζομένους ότι βρίσκονται στην εξοχή και εργάζονται στην ύπαιθρο!

Τι πιο ωραίο να δουλεύεις με συντροφιά τα δέντρα… και τον ουρανό!

Αν και τα πρωτότυπο γραφείο μέσα στο δάσος διαθέτει θέρμανση και μπορεί να φιλοξενήσει τους υπαλλήλους και κατά τη διάρκεια του χειμώνα... δεν ξέρουμε για τους ιδίους πως θα είναι η αίσθηση να εργάζονται μέσα στο δάσος... το χειμώνα που η φύση είναι πιο "άγρια"!

selgas-cano-office-madrid-4.jpg

selgas-cano-office-madrid-5.jpg

selgas-cano-office-madrid-6.jpg

selgas-cano-office-madrid-7.jpg

selgas-cano-office-madrid-9.jpg

selgas-cano-office-madrid-10.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top