«Το φεγγάρι κάνει βόλτα…» στις πόλεις του κόσμου!

Δείτε την επίγεια Σελήνη σε μαγευτικά τοπία!

«Το φεγγάρι κάνει βόλτα…» στις πόλεις του κόσμου!
​Μπορεί να φαίνεται σαν ταξίδι στο σουρεαλισμό για τους ρομαντικούς ή σαν προϊόν photoshop για τους ρεαλιστές! Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση… γιατί οι εικόνες αυτές είναι πέρα για πέρα αληθινές!
Ο Ρώσος γιατρός Leonid Tishkov ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με το φεγγάρι του για πάνω από δέκα χρόνια!
Παίρνει λοιπόν, το φεγγάρι του, βαρκάδα και το ταξιδεύει σε διάφορες τοποθεσίες. Ο ίδιος αποκαλεί τις εικόνες αυτές ως «παράσταση ζωής».
«Το φεγγάρι είναι ένα λαμπρό σημείο που φέρνει κοντά τους ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, διαφορετικών εθνικοτήτων και πολιτισμών. Δίνει μια χροιά παραμυθιού, αποπνέει κάτι ποιητικό … στον πεζό και εμπορικό μας κόσμο», λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.
Και προσθέτει: «Συχνά, αυτό το μέρος που βλέπω είναι η βάση του ποιήματος. Ο κόσμος είναι όμορφος γύρω μας και αποτελεί απλώς το φως της ποίησης! Για μένα, το φως του φεγγαριού είναι η τέλεια ποίηση».
Δείτε τις όμορφες διαδρομές της επίγειας Σελήνης…!
private-moon-leonid-tishkov-3.jpg
private-moon-leonid-tishkov-2.jpg
private-moon-leonid-tishkov-4.jpg


private-moon-leonid-tishkov-5.jpg


private-moon-leonid-tishkov-6.jpg

private-moon-leonid-tishkov-7.jpg
private-moon-leonid-tishkov-9.jpg

*Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που βλέπετε… για την ιστορία, πρόκειται για έναν ειδικά σχεδιασμένο λαμπτήρα, ο οποίος δημιουργήθηκε αρχικά για ένα φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης. Γρήγορα όμως το «φεγγάρι» βρήκε το δρόμο του στο σπίτι του Leonid και οι δύο τους δεν έχουν χωρίσει από τότε!
private-moon-leonid-tishkov-8.jpg
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top