Απίστευτο: Ειδική κλινική για μωρά-νυχτερίδες!!!

Φροντίζουν τα ορφανά μέχρι να μπορούν να επιβιώσουν στη φύση

​Μια διαφορετική κλινική για μωρά νυχτερίδες λειτουργεί στην Αυστραλία και σώζει εκατοντάδες ορφανά νυχτεριδάκια!
Η Trish Wimberley φροντίζει τα μωρά νυχτερίδες, έως ότου αυτά να είναι ικανά να επιβιώσουν, όταν απελευθερωθούν στο φυσικό τους περιβάλλον.
Η ίδια δηλώνει: «Πρέπει να είσαι ακούραστος, ποτέ δεν τελειώνει η δουλειά σου και μπορεί να μείνεις ξύπνιος πάρα πολλές ώρες»- (έχει ξενυχτήσει για 3 συνεχόμενες νύχτες)!
clipboard012.jpg

Μια τυπική μέρα στη νυχτεριδοκλινική μπορεί να περιλαμβάνει το τάισμα του μωρού νυχτερίδας, το πλύσιμο τους κ.ά.
Η κλινική λειτουργεί χάρη στην προσφορά πληθώρας εθελοντών και στην αγάπη της Trish για τα συγκεκριμένα θηλαστικά, η φροντίδα των οποίων της ικανοποιεί το μητρικό ένστικτο, αλλά συμβάλλει και στην εξασφάλιση της ισορροπίας του οικοσυστήματος της Αυστραλίας.
images2.jpg
Να σημειώσουμε πως οι νυχτερίδες είναι τα μόνα θηλαστικά που πετούν και υπάρχουν πάνω από 1000 είδη νυχτερίδων στον κόσμο. Όλες οι νυχτερίδες έχουν τις αισθήσεις της όρασης, της ακοής και της όσφρησης, κολυμπούν εξαιρετικά και κρέμονται ανάποδα από τα πόδια τους, γιατί τις ανακουφίζει εξαιτίας της υψηλής ενεργειακής τους απόδοσης.
Δείτε το βίντεο που δείχνει μόνο ένα μικρό τμήμα της νυχτεριδο-κλινικής.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top