Marble Nails: Η καλοκαιρινή εκδοχή του μαρμάρινου μανικιούρ

Γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Κύρκου

Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να τελείωσαν για σένα ή αντίστοιχα τώρα να ξεκινούν, όμως παρόλα αυτά αναζητάς τον αέρα της ανανέωσης, είτε για να επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου, είτε για να φύγεις για το νησί.

Σε προβληματίζει το κοντό μήκος των νυχιών σου; Δε θα έπρεπε!

Από τις πιο εύκολες και last minute αλλαγές που μπορείς να δοκιμάσεις στην εμφάνισή σου, δεν είναι άλλη από το μανικιούρ που αναβαθμίζει τα καλοκαιρινά σου σύνολα, προσθέτοντας έξτρα bonus στο στιλ σου. Αναμφίβολα από την αρχή του καλοκαιριού θα έκανες τις αλλαγές σου, σε πιο ζωηρούς και έντονους χρωματισμούς, με το μπλε να κυριαρχεί, ενώ αν ανήκεις στις beauty addicts, σίγουρα θα τόλμησες κάποιες από τις hot τάσεις τις σεζόν που κυκλοφορούν ακόμα.

Αυτά τα μανικιούρ πρέπει να τα δοκιμάσεις εδώ και τώρα!

Λίγο πριν υποδεχτούμε το φθινόπωρο με τις φρέσκες ιδέες και προτάσεις του, προλαβαίνεις να δοκιμάσεις ακόμα το μαρμάρινο μανικιούρ (marble nails) που έκανε την εμφάνισή του πριν από περίπου δύο καλοκαίρια κι όμως παραμένει ακόμα in fashion, πιο ανανεωμένο από ποτέ. Το Instagram ως γνήσια πηγή έμπνευσης και προβολής των beauty trends, έδωσε ακόμη μια φορά το παράδειγμα ώστε να θέλουμε όλες να αποκτήσουμε το μοναδικό μαρμάρινο εφέ στο μανικιούρ μας, με ευφάνταστους χρωματικούς συνδυασμούς και διακοσμήσεις. 

Δε φοράς ολόσωμα μαγιό; Δες αυτά και θα αλλάξεις γνώμη!

 

 

 

Πηγή: AllYou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top