Μαίρη Μηνά: «Η γνώση του ότι ήμουν έγκυος ήταν κάτι που με μούδιασε»

Όσα είπε η ταλαντούχα ηθοποιός που πρόσφατα έγινε μαμά

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της ΕΡΤ

H Μαίρη Μηνά βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης, όπου ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της μητρότητας

Μαίρη Μηνά: «Θαύμασα πολύ περισσότερο τον σύζυγό μου, όταν έγινε πατέρας»

«Υπάρχουν σχέσεις που πρέπει να τις επικυρώσεις, υπάρχουν σχέσεις που που από την πρώτη στιγμή το πεις ή δεν το πεις, αισθάνεσαι ότι ισχύει. Έχει να κάνει με την κάθε σχέση ξεχωριστά. Κάθε σχέση είναι σαν να έχει έναν δικό του χαρακτήρα. Αυτά τα αόρατα πράγματα που δεν μπορείς να τα ορίσεις και φτιάχνεις τον χαρακτήρα της σχέσης. Έχει να κάνει αυτό το “πάντρεμα” μεταξύ δύο ανθρώπων.

Η Μαίρη Μηνά κι ο Μιχάλης Σαράντης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταλαντούχα ζευγάρια της σόουμπιζ

Η Μαίρη Μηνά κι ο Μιχάλης Σαράντης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταλαντούχα ζευγάρια της σόουμπιζ

Δε φανταζόμουν αυτό που ζούμε σήμερα με τον Μιχάλη (σ.σ. τον σύντροφό της Μιχάλη Σαράντη». Από την άλλη είναι σαν να είμαι μέσα μου καταγεγραμμένο, σαν να είναι όλα εκεί. Μόνο εκ των υστέρων μπορείς να κάνεις μια αναδρομή και να πεις ότι ήταν όλα μπροστά σου. Πλέον πρωταγωνιστεί το παιδί που είναι δύο ετών και τριών μηνών. Είναι φανταστική! Είναι φοβερό παιδί, έχει χιούμορ, είναι αλέγκρα. Μιλάει πολύ κι ακατάπαυστα. Φτιάχνει δικές της λέξεις, ιστορίες, μιλάει στον εαυτό της. Έλεγα στον Μιχάλη “Πώς αισθάνεσαι που εσύ όντας εσωτερικός κι ήσυχος γέννησες μια παρλαπίπα;” και γελούσαμε. Εγώ είμαι λίγο πιο ομιλητική. Αυτή μας έχει ξεπεράσει, και τους δυο μαζί να μας βάλεις δεν την ξεπερνάμε», είπε με χιούμορ. 

Μαίρη Μηνά: Με butter yellow μπικίνι στην παραλία

«Δυσκολεύτηκα στην αρχή με τη μητρότητα, ήταν πολύ άγριο. Το ίδιο το φαινόμενο αυτού που ήξερα και να μπω σε κάτι άγνωστο και μεγάλο. Η γνώση του ότι ήμουν έγκυος ήταν κάτι που με μούδιασε. Ήρθε με χαρά, αλλά ταυτόχρονα κι ένας μεγάλος φόβος. Δεν είχα τον χρόνο να προετοιμαστώ. Είχα πολύ θυμό τότε! Δεν ξέρω αν δεν μιλάνε εν τέλει οι γυναίκες ή απλά δεν ακούμε όταν δε μας αφορά άμεσα», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Πρόσφατα είδαμε τη Μαίρη Μηνά σε έναν guest ρόλο στη σειρά IQ 160

Πρόσφατα είδαμε τη Μαίρη Μηνά σε έναν guest ρόλο στη σειρά IQ 160

Θυμό είχα γιατί είχα την αίσθηση ότι είναι ροζ, φωτεινό και γλυκό, μια σκέτη ευτυχία. Αλλά τίποτα στη ζωή δεν είναι σκέτη ευτυχία. Είχα θυμό γιατί ένιωθα ότι κάποιος έπρεπε να με προετοιμάσει, ίσως ο ίδιος μου ο εαυτός. Το ότι έχεις να αναμετρηθείς με κάτι που δεν είναι δική σου απόφαση ή επιθυμία, αλλά είναι η φυσική πορεία μιας γυναίκας. Γιατί; Αυτές τις σκέψεις τις είχα εκ των υστέρων. Ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι προετοιμασμένη, να έχω κάνει διεργασία για να μην περάσω αυτή τη φάση ανισορροπίας. Ξέραμε ότι θέλαμε να πάμε προς τα εκεί αλλά δεν το προγραμματίσαμε. Ήρθε και μας έπιασε εξ απήνης. Δεν μπορούσα να μιλήσω για αυτό, δεν μπορούσα να το εκφράσω γιατί θα είναι αχάριστο», πρόσθεσε. 

Μαίρη Μηνά - Μιχάλης Σαράντης: Φωτογραφίες από τη βάφτιση της κορούλας τους

«Αφού ήρθε η μικρή, επειδή άρχισαν τα πράγματα να γίνονται πιο πρακτικά και μετατοπίστηκε αυτή η εμμονή που έχει να κάνει με εγωιστικά πράγματα, αυτό ανοίγει όλο το πεδίο. Η παρουσία αυτού του πράγματος σε κάνει να ξυπνάς από αυτόν τον λήθαργο των σκέψεων και να σε κάνει υπεύθυνο και σε κάνει υγιή και στέρεο», είπε σε άλλο σημείο η Μαίρη Μηνά..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top