Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

Τατιάνα Μπλάτνικ: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του Νικόλαου

Διαζύγιο παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ

Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Δείτε το πολυτελές σπίτι τους στο Καστρί

 

Η επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο της οικογένειας: 

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».

Ο Νικόλαος είναι ο τρίτος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Β' της Ελλάδας και της Βασίλισσας Άννας-Μαρίας. Γεννήθηκε στη Ρώμη το 1969 και μεγάλωσε σε διάφορες χώρες, όπως η Ελλάδα, η Αγγλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν. Από την πλευρά της μητέρας της, είναι εγγονή της Κόμισσας Ελίνκα φον Άϊνζιντελ, απογόνου του Γουλιέλμου Β΄ εκλέκτορα της Έσσης.

Πώς γνωρίστηκαν;

Η Τατιάνα γνώρισε τον Νικόλαο το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέση, με την Τατιάνα να βρίσκεται επίσημα δίπλα στον Νικόλαο τα επόμενα χρόνια. Το 2004, τον συνόδευσε στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας και πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.

Ο αρραβώνας και ο γάμος τους

Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top