Πάνος Δημάκης: «Έχω κερδίσει 190.000 ευρώ σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων»

Όσα αποκάλυψε το «Γεράκι» του «The Chase» στο «The 2Nighth Show»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (1η Απριλίου), ο Πάνος Δημάκης αποκάλυψε πόσα χρήματα έχει κερδίσει από τις συμμετοχές του στα τηλεπαιχνίδια. 

Συγκριμένα το «Γεράκι» του «The Chase» και συγγραφέας βιβλίων, παραδέχτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως τα παιχνίδια γνώσεων του έχουν χαρίσει έως τώρα περίπου 190.000 ευρώ.

Ο Πάνος Δημάκης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Πάνος Δημάκης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

 «Δεν είναι ότι είχα προσλαμβάνουσες από το σπίτι. Οι γονείς μου ποτέ δε με εμπόδισαν, δε με απέτρεψαν από το να διαβάζω. Η επαφή έμενε στις εγκυκλοπαίδειες. Ιστορίες, γεωγραφίες ήταν τα αγαπημένα μου... Η μνήμη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια γνώσεων. Πολλές φορές και η ίδια η Μαρία Mπεκατώρου με ρωτάει πώς τα θυμάμαι όλα. Έχει να κάνει και με συνδέσεις. Αν ξέρεις καλή γεωγραφία είναι πολύ πιο εύκολο να συνδυάσεις ένα γεγονός με το μέρος που εκτυλίχθηκε... Αυτό που λέω είναι ότι δεν είμαι πιο έξυπνος από οποιονδήποτε άλλο. Έχω βρει τρόπους», δήλωσε για το πώς έχει καταφέρει να αποκτήσει τόσες γνώσεις.

Και πρόσθεσε: Ξεκίνησα πριν πολλά χρόνια. Στο πρώτο που πήγα δεν κατάφερα να κάτσω στην καρέκλα. Ήταν ο Εκατομμυριούχος επί Παπαδόπουλου. Κατάφερα επί Αθερίδη όμως μετά από λίγα χρόνια. Εκεί πήρα 3.500 ευρώ. Μετά πήγα στο Θησαυροφυλάκιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εκεί πήρα την πρώτη χρονιά 40.000 και τη δεύτερη πήρα 15.000.

Έπαιξα συνολικά σε 11 επεισόδια. Σε 16 επεισόδια είχα πάει στον Φερεντίνο σε ένα παιχνίδι που δεν έγινε πολύ γνωστό. Λεγόταν Οι κληρονόμοι. Πήρα 30..000 εκεί. Δεν πήγα ποτέ σε παιχνίδια τύχης. Ήθελα πάντα να διαγωνίζομαι σε γνώση. Στο 'Still Standing' ήμουν ο δεύτερος (παίκτης) που πήρε τα 30.000 ευρώ. Στο 'Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο' είχα πάρει 50.000 ευρώ.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top