Γιώργος Αγγελόπουλος: Απάντησε on air στα τηλεφωνήματα της Βαμβακούση

«Αγάπη μου είμαι στον αέρα», της είπε

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Alpha Κύπρου/ βίντεο από Breakfast@Star

Συνέντευξη στον Alpha Κύπρου παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το μεσημέρι της Τετάρτης 27/3 και συνέβη ένα απρόοπτο την ώρα που ήταν στον αέρα. 

Η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, του τηλεφωνούσε επίμονα, γεγονός που τον έκανε να ανησυχήσει. Έτσι, απάντησε στο τηλεφώνημά της. «Αγάπη μου, είμαι στον αέρα. Θα μιλήσουμε άλλη ώρα», της είπε. 

«Ξέρεις, άμα επιμένει, πάει το μυαλό μου στο μωρό κατευθείαν. Όλα καλά! Νόμιζε ότι τελείωσα», εξήγησε στην παρουσιάστρια. 

«Moυ είπε ότι είναι στον αέρα κι εγώ νόμιζα ότι είναι στο αεροπλάνο», σχολίασε μετέπειτα σε instastory της, η νέα μανούλα.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τη νεογέννητη κόρη του κι έλιωνε! «Όταν μπορεί να λείπω για δουλειά δύο μέρες, πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο, η Δήμητρα μου στέλνει φωτογραφίες και βίντεο, αλλά δεν είναι το ίδιο. Μου λέει η μυρωδιά και τα νάζια της μικρής», περιέγραψε.

«Δεν κοιμόμαστε τα βράδια. Προχθές, τη νανούριζα μέχρι τις 4 το πρωί και της έλεγα “κοιμήσου να κοιμηθώ κι εγώ λίγο γιατί πετάω το πρωί”. Mόλις μου έσκασε ένα γελάκι, είπα δεν πειράζει, πάμε μέχρι το πρωί», εξομολογήθηκε.

H κόρη μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον τοκετό, στον οποίο ήταν παρών. Όπως εξήγησε, μέχρι την τελευταία μέρα του εννιαμήνου, η σύζυγός του δεν είχε πόνους. Μετά από δύο ώρες που ξεκίνησαν όμως, γέννησε και η Δήμητρα Βαμβακούση κι έτσι ξαφνικά, μέσα σε δύο ώρες, βρέθηκαν αγκαλιά με το μωράκι τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top