Ζέτα Θεοδωροπούλου: H επιθυμία της για 4ο παιδί και οι δύο αποβολές

Η 8χρονη κόρη της την παρότρυνε να συμμετέχει στο My Style Rocks

Δείτε όσα είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου- Ταχτσίδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Την επιθυμία της για ένα τέταρτο παιδί αλλά και τις δύο αποβολές που είχε, μετά τη γέννηση των παιδιών της, αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου. 

Το μοντέλο έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον ποδοσφαιριστή Πάνο Ταχτσίδη: την 8χρονη Αφροδίτη, τον 5χρονο Κωνσταντίνο και τον 4χρονο Βασίλειο.

«Θα ήθελα πάρα πολύ (σ.σ. κι άλλο παιδί). Είχα και δύο ατυχίες, δύο αποβολές μετά τα τρία παιδιά», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η influencer συμμετέχει φέτος στο My Style Rocks, μετά από παρότρυνση της κόρης της, όπως ανέφερε η ίδια. «Πάντα μου άρεσε το στυλ. Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, σπαταλάς τον χρόνο σου να ψάξεις να να βρεις outfits και παράλληλα, έχεις την ευθύνη ενός ολόκληρου σπιτιού, τριών παιδιών με σχολεία, δραστηριότητες, μαγειρέματα κτλ. Πάντως, τα παιδιά χαίρονται πολύ, ειδικά η κόρη μου», σχολίασε.

 

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τον παλιό της συνεργάτη, Αλέξανδρο Πετρίδη, το διάστημα που τη γνωρίσαμε ως «κουνελομάνα» είπε πως εκείνος της έβαλε αυτή την "ταμπέλα" γιατί αυτό ήθελε να λανσάρει προς τα έξω, καθώς και ότι η συνεργασία της μαζί του ήταν εμπειρία ζωής, την οποία χαρακτήρισε ως «μάθημα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top