Ειρήνη Νικολοπούλου: Δε φαντάζεστε με ποιον ηθοποιό της ελεγαν οτι μοιάζει

Όσα είπε για τον ανταγωνισμό που βίωσε στην καριέρα της

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει κατά τη θητεία της στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε με ποιον διάσημο ηθοποιό της έλεγαν ότι μοιάζει. 

Έχω φάει σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση ως εκεί που δεν πάει

Η Ειρήνη Νικολοπούλου στην επίσημη προβολή της ταινίας «Ταξίδι στα Αστέρια» - Φωτογραφία NDP

Η Ειρήνη Νικολοπούλου στην επίσημη προβολή της ταινίας «Ταξίδι στα Αστέρια» - Φωτογραφία NDP

«Ήμουν καθηγήτρια αγγλικών τότε, οι μαθήτριες μου μου έλεγαν ότι έμοιαζα με τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Εκείνη την εποχή ήταν ο "Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν", "Επάγγελμα: Ζιγκολό", ήταν πολύ έτσι εντυπωσιακός, αλλά τώρα να σε συγκρίνουν με έναν άντρα;», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος και πρόσθεσε ότι κάποτε την μπέρδευαν με την Πόπη Τσαπανίδου.

Συγκλονίζει η Ειρήνη Νικολοπούλου: «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό...»

Σχετικά με τον ανταγωνισμό που αντιμετώπισε στην καριέρα της, απάντησε: «Αισθάνθηκα μεγάλη ζήλεια από άντρες, κάποιες φορές δεν το καταλάβαινα. Το πλεονέκτημα μου ήταν ότι ήμουν μορφωμένη όταν μπήκα σε αυτό το επάγγελμα, αυτό προκάλεσε ζήλια σε κάποιους. Πίστευα ότι πρέπει να είμαι πάντα βαμμένη και χτενισμένη, επειδή είμαι άτομο της τηλεόρασης. Δεν πίστευα ότι είμαι ωραίο κορίτσι, πίστευα ότι έχω μεγάλη μύτη και μικρά μάτια. Οι άνθρωποι της δίκης μου γενιάς γνωρίζαμε ότι πρέπει να υποστούμε και την σεξουαλική παρενόχληση».

«Είναι λάθος να είσαι στην ίδια δουλειά με τον άντρα σου, δεν βοηθάει την προσωπική σχέση. Μου έχουν κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις που ένιωσα άβολα. Όταν μεγαλώνεις όσες επεμβάσεις και να κάνεις ο λαιμός δεν φτιάχνεται, άλλα δεν θέλω να κάνω χειρουργεία. Κάποια στιγμή μετά τον χωρισμό μου έκανα και άλλη σχέση άλλα το ξεπέρασα», ανέφερε τέλος η Ειρήνη Νικολοπούλου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top