Πέθανε ο ηθοποιός του NCIS, Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ

«Έφυγε» από φυσικά αίτια στα 90 του χρόνια

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ

Ο Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για το ρόλο του Δρ Ντόναλντ «Ντάκι» Μάλαρντ στη σειρά NCIS, πέθανε σε ηλικία 90 ετών.

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός πέθανε «ειρηνικά» από φυσικά αίτια περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του στο Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης την περασμένη Δευτέρα, ανακοίνωσε το CBS. 

Η ανάρτηση του Variety για τον Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ

Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ: Η ανακοίνωση του θανάτου και τα τρυφερά λόγια του γιου του

«Ήταν ο πιο ευγενικός, πιο ψύχραιμος, πιο υπομονετικός και στοργικός πατέρας. Πάντα έβαζε την οικογένεια πάνω από τον εαυτό του. Ανυπομονούσε για κάθε ευκαιρία να συνδεθεί με τα εγγόνια του και είχε έναν μοναδικό δεσμό με καθένα από αυτά», δήλωσε ο γιος του Πίτερ ΜακΚάλουμ στη δήλωση της οικογένειας. 

Ο Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ στη σειρά NCIS

Ο Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ στη σειρά NCIS

«Αυτός κι ο μικρότερος εγγονός του, ο Γουίτ, 9 ετών, θα μπορούσαν συχνά να βρεθούν στη γωνία ενός δωματίου σε οικογενειακά πάρτι και να κάνουν βαθιές φιλοσοφικές συζητήσεις».

Η δήλωση συνέχισε: «Ήταν ένας αληθινός άνθρωπος της Αναγέννησης - γοητευόταν από την επιστήμη και τον πολιτισμό και θα μετέτρεπε αυτά τα πάθη σε γνώση. Για παράδειγμα, ήταν ικανός να διευθύνει μια συμφωνική ορχήστρα κι (αν χρειαζόταν) μπορούσε πραγματικά να κάνει μια αυτοψία, με βάση τις πολύχρονες σπουδές του για τον ρόλο του στο NCIS.

Μετά την επιστροφή από το νοσοκομείο στο διαμέρισμά τους, ρώτησα τη μητέρα μου αν ήταν καλά πριν κοιμηθεί.

Ο Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ στη σειρά The Man from U.N.C.L.E. το 1965

Ο Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ στη σειρά The Man from U.N.C.L.E. το 1965 /Φωτογραφία AP Images

Η απάντησή που μου έδωσε ήταν: "Ναι. Αλλά εύχομαι να είχαμε την ευκαιρία να γεράσουμε μαζί". Είναι 79 ετών κι ο μπαμπάς μόλις έκλεισε τα 90. Η ειλικρίνεια σε αυτό το συναίσθημα δείχνει πόσο ζωντανή ήταν η όμορφη σχέση και η καθημερινότητά τους, κι ότι κατά κάποιο τρόπο, ακόμη και στα 90, ο μπαμπάς δε γέρασε ποτέ». 

Δείτε βίντεο-αφιέρωμα για την καριέρα του Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ από το ET
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top