Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Μιλάει άπταιστα ελληνικά - Άφωνοι οι τηλεθεατές

Το βίντεο έχει γίνει viral στο Internet, προκαλώντας εντύπωση στους Έλληνες

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου του επιτυχημένου σίκουελ του Sex and The City, η πρωταγωνίστρια Carrie, φαίνεται να βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα, μπροστά στη θάλασσα και να προσπαθεί στα ελληνικά να παραγγείλει δύο από τα αγαπημένα της κοκτέιλ cosmopolitan.

sex and the city

Το βίντεο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, προκαλώντας μεγάλη εντύπωση στους Έλληνες.

 

@miss.tsop #andjustlikethat #τικτοκ #τικτοκgreece #❤️ #🧿 #carriebradshaw #greeklife #omg #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος - Miss.tsop 🧿

 

Υπενθυμίζεται ότι το «Sex And The City»,  «And Just Like That», ανανέωσε για τρίτη σεζόν, με τους fans της σειράς να πανηγυρίζουν και να περιμένουν με ανυπομονησία τα νέα επεισόδια και τις νέες περιπέτειες των τριών αγαπημένων τους ρόλων.

Στη 2η σεζόν, είχαμε δύο εκπλήξεις: την επιστροφή του Aidan (John Corbett), και, στο φινάλε, είδαμε για λίγο και τη Samantha Jones, (Kim Cattral).

Κιμ Κατράλ: «Δε μου ζητήθηκε να είμαι στην επιστροφή του Sex And The City»

Η επιστροφή της δεύτερης ενθουσίασε υπερβολικά το κοινό της σειράς, καθώς η ίδια, είχε αποκλείσει παλαιότερα το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο σίκουελ, ενώ στην πρώτη σεζόν η υπόθεση ήθελε τις τρεις άλλοτε αχώριστες φίλες να μην έχουν πια καλές σχέσεις μαζί της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top