Χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου ο «Μαύρος Κύκνος» του Χόλιγουντ!

Γνωρίστηκαν κι ερωτεύθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας

Μαύρος Κύκνος
Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Νάταλι Πόρτμαν και του Μπέντζαμιν Μίλιπεντ

Μετά από 11 χρόνια γάμου, η Νάταλι Πόρτμαν κι ο σύζυγός της, Μπέντζαμιν Μίλιπεντ, χωρίζουν. Ενώ το ζευγάρι προσπάθησε για ένα διάστημα να σώσει τη σχέση του, αυτή τη στιγμή ζουν χωριστά

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, ο Γάλλος χορευτής και χορογράφος Μπέντζαμιν Μίλιπεντ, φέρεται να είχε σχέση με 25χρονη ακτιβίστρια. Παρά την είδηση της απιστίας του, η Πόρτμαν φέρεται να ήταν αφοσιωμένη στο να λειτουργήσει ο γάμος τους. 

Νάταλι Πόρτμαν: Η πιο καλοντυμένη των Καννών – Η εκθαμβωτική εμφάνιση

Σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly, το ζευγάρι έχει χωρίσει επίσημα, παρά την προσπάθεια να αποκαταστήσει και πάλι την εμπιστοσύνη του για χάρη των δύο παιδιών του. Μέχρι στιγμής, καμία άλλη πηγή δεν έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους.

Θυμίζουμε ότι η Πόρτμαν κι ο Μίλιπεντ γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας ψυχολογικού τρόμου Μαύρος Κύκνος του Ντάρεν Αρονόφσκι, η οποία της χάρισε το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου. 

Νάταλι Πόρτμαν: Ένοπλοι διέκοψαν τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί

Ο Μίλιπεντ χορογράφησε την ταινία και μάλιστα χόρεψε σε αυτήν. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2010 και παντρεύτηκε το 2012. Η οικογένειά τους μεγάλωσε με τον 12χρονο πλέον γιο τους Άλεφ και την 6χρονη κόρη τους Αμαλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top