Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου - Οι φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

H ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

Δείτε στο βίντεο τι είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα

Γέννησε το δεύτερο παιδί της η Φωτεινή Αθερίδου, ένα υγιέστατο αγοράκι, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα!

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα μέσα από το «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Φωτεινή Αθερίδου χθες γέννησε. Έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Το μάθαμε και εμείς χθες πολύ αργά.

Να είναι χαρούμενοι, γεροί και καλότυχοι όλοι. Και να είναι πάντα στο φως. Τι ωραιότερο! Πιο χαρμόσυνη είδηση δεν υπάρχει. Και φίλος σου να μην είναι ο άλλος, χαίρεσαι όταν ξέρεις πως πήγαν όλα καλά. Θερμές ευχές και πολλές αγκαλιές».

Λίγες ώρες μετά την ευχάριστη είδηση η Φωτεινή Αθερίδου δημοσίευσε στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο περνώντας σε λεπτομέρειες για τη γέννα.

«15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει !

Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα ! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες ! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη. Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο  για την υπέροχη φιλοξενία του , για το φανταστικό προσωπικό του, την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ. Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν», έγραψε η Φωτεινή Αθερίδου.

Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα γιο, τον τεσσάρων ετών Θοδωρή, που έχει πάρει το όνομα του παππού του, Θοδωρή Αθερίδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top