«Έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου από μαθήτρια η Ελένη Μενεγάκη!»

Όσα αποκάλυψε πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Πολυχρονίου στο Breakfast@Star

Στο Κοντρόλ του Breakfast@Star και τη Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ο Γιώργος Πολυχρονίου για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης

Για χρόνια ο Γιώργος Πολυχρονίου παρουσίαζε τον Τροχό της Τύχης στον ΑΝΤ1

Για χρόνια ο Γιώργος Πολυχρονίου παρουσίαζε τον Τροχό της Τύχης στον ΑΝΤ1

«Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει σταμπαριστεί, όπως εγώ με τον Τροχό της Τύχης και τα τηλεπαιχνίδια. Έχει την στάμπα του ιδανικού παρουσιαστή για αυτό το πράγμα. Θέλω πάθος στις μονομαχίες (σ.σ. για το παιχνίδι Μονομάχος) κι είναι η μοναδική περίπτωση σίγουρης επιτυχίας.  

Γιώργος Πολυχρονίου: Χαρακτήρισε αντιπαθητική γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Ο Γιώργος Πολυχρονίου με την Ελένη Μενεγάκη στο τηλεπαιχνίδι Mega Banca

Για την Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Να δώσουμε στην Ελένη Μενεγάκη συγχαρητήρια. Μια χαρά είναι, όπως όλοι. Δεν ήταν κάτι συγκλονιστικό. Χρόνο με τον χρόνο βελτιωνόταν συνέχεια. Οι γνωριμίες κι οι παρέες που έκανε, δεν ήταν τυχαίες, ήταν επιλεγμένες. Έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου η Μενεγάκη από μαθήτρια». 

«Η Ελένη Μενεγάκη είχε καλή μάνατζερ… τη μαμά της!»

«Ο Λιάγκας πάει καλά μόνος, ενώ με την σύζυγο και πιο πριν που ήταν μόνος, ήταν Λεβαδειακός και ξαφνικά έγινε Εθνική Ελλάδος. Η Κατερίνα Καινούργιου για να είναι τόσα χρόνια εκεί, πάει να πει ότι μετρά. Δεν έχω δει ποτέ μου τον Νίκο Μουτσινά, παρά μόνο παλιά που έκανε πρωινό με τον Αρναούτογλου. Ήταν πολύ καλό ντουέτο. Οι Ράδιο Αρβύλα μου αρέσουν. Τολμηροί κι επιθετικοί, όπου χρειαστεί. Πες μου καλύτερα για τον Μάρκο Βαμβακάρη, γιατί μου λες για τον Μάρκο Σεφερλή; Τον συμπαθώ πολύ, τίποτα άλλο», πρόσθεσε ο Γιώργος Πολυχρονίου. 

Ο Γιώργος Πολυχρονίου γνωρίζει την τηλεόραση και τα πρόσωπά της καλύτερα από τον καθένα!

Ο Γιώργος Πολυχρονίου γνωρίζει την τηλεόραση και τα πρόσωπά της καλύτερα από τον καθένα!

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε αυτό που κάνει το θεωρώ ειδικό εκ μέρους του καναλιού ή της παραγωγής που του έκανε πρόταση», δήλωσε. «Έτσι όπως μου το λες, θα επιστρέψει κι ο Σπύρος Μαρκεζίνης. Γιατί μου το λες; Τι με ενδιαφέρει εμένα;», σχολίασε για τη Ρούλα Κορομηλά.

Για το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη είπε κλείνοντας: «Εγώ εκτιμώ πολύ τον Ντέμη Νικολαϊδη. Και την Δέσποινα γιατί έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Έχουν και δύο παιδιά. Γιατί να συμβαίνει να χωρίζουν 9 στις δέκα φορές και να μην συμβαίνει 1 στις 10;».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top