«Είχα 9 χρόνια σχέση με τον γιο του Καρατζαφέρη»

Η άγνωστη σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου

«Είχα 9 χρόνια σχέση με τον γιο του Καρατζαφέρη»

Για την άγνωστη σχέση της με τον γιο του Γιώργου Καρατζαφέρη, Γιάννη, μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου. «Με τον Γιάννη ήμασταν μαζί εννέα χρόνια, χωρίσαμε το 1999 και αυτή η σχέση ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα στο Τηλεάστυ. Χωρίσαμε γιατί απλά μας… τελείωσε. Ήταν η εποχή που λέγαμε ότι ή θα παντρευτούμε ή θα χωρίσουμε. Πήραμε από κοινού την απόφαση να χωρίσουμε, αλλά από τότε είμαστε πολύ καλά με τον Γιάννη».

Πώς νιώθει σήμερα η ίδια για αυτό; «Έτσι όπως έχω δει την πορεία της ζωής μου, κατέληξα ότι η σχέση μου με τον Γιάννη ήταν η αφορμή να γνωριστώ με όλη την οικογένεια και νομίζω ότι ήταν καρμικό. Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος και η Βένη Καρατζαφέρη είναι οι δεύτεροί μου γονείς. Ο Γιάννης είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή μου, είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται με την επιτυχία μου και μου λέει προχώρα. Ξέρω πως θα είναι πάντα δίπλα μου και θα με στηρίζει. Και μπορεί να μην έγινα νύφη αρχηγού κόμματος, αλλά πάντα θα είμαι η κόρη που δεν είχε».

Ποιος στενοχωρήθηκε περισσότερο για το τέλος αυτής της σχέσης; «Η Βένη Καρατζαφέρη. Της εξηγήσαμε ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να μας τα ξαναφτιάξει, γιατί μας είχε τελειώσει. Ευτυχώς το κατάλαβαν γρήγορα, αφού μας έβλεπαν και εμάς καλά. Μετά την απόφασή μας, συνεχίσαμε τις ζωές μας και παντρευτήκαμε και οι δύο».

Σήμερα πώς είναι η σχέση Μαρίας-Γιάννη; «Δεν βγαίνουμε όλοι μαζί, αλλά εγώ με τον Αντώνη και εκείνος με την οικογένειά του έχουμε κάνει ακόμη και διακοπές μαζί».

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για το πόσο πολύ χάρηκε με την επιτυχία του Παναγιώτη Πετράκη στο Just the two of us, το πόσο τυχερή νιώθει που συμμετείχε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά τους λόγους που δεν πήγε σε κάποιο άλλο κανάλι μέχρι σήμερα: «Οι προτάσεις που είχα μέχρι τώρα δεν με αντιπροσώπευαν. Το να είμαι μέρος ενός πάνελ δεν μου αρκεί, γιατί εκεί πολλές φορές μπαίνεις στην διαδικασία να παίξεις έναν ρόλο ή να πειθαρχήσεις στην εντολή βγες στην επίθεση. Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου, δεν είμαι επιθετική και δεν μπορώ να κάνω σκληρή κριτική, ούτε να καθοδηγούμαι. Θέλω να είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω. Εκεί που είμαι έχω την απόλυτη ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω να λέω αυτά που θέλω και να έχω την άποψη που θέλω χωρίς κανείς να μου το επιβάλλει. Εκεί είμαι ευτυχισμένη, ασφαλής και ξέρω ότι με αγαπάνε πραγματικά γι’αυτό που είμαι. Τελικά, εξελίχθηκα μέσα από ένα μικρό κανάλι, αφού από εκεί με έμαθε ο κόσμος, μέσω της αναπαραγωγής κομματιών της εκπομπής μου σε άλλες εκπομπές».

Τι απαντά, τέλος, σε όσους την αποκαλούν trash; «Σαν έκφραση το trash δεν υπάρχει στην δική μου πορεία. Και δεν υπάρχει γιατί δεν ήταν ποτέ έτσι η εκπομπή μου. Όσοι το λένε αυτό έχουν κρίνει μόνο από τα χιουμοριστικά αποσπάσματα που βλέπουν στις εκπομπ��ς. Δύο τρεις φιγούρες τηλεοπτικές που έρχονται και κάνουν το κέφι τους και φεύγουν από την πλήξη τους είναι άνθρωποι που μαζί τους κάνω μία ωραία παρέα και θα συνεχίσω να τους καλώ. Δεν έχει κάτσει κανένας να δει όλη την εκπομπή μου και τα θέματα που έχει από υγεία μέχρι και καθημερινού ενδιαφέροντος. Με στενοχωρεί όταν το ακούω γιατί δεν είναι έτσι. Κάποια κομμάτια της εκπομπής μου, εγώ – ως παρουσιάστρια – θα τα χαρακτήριζα εναλλακτικά».

Πηγή: People

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top