Η Ελένη Ράντου απαντά για την απεργία των ηθοποιών, μετά τις αντιδράσεις

«Μη στέκεστε στο κουτσομπολιό», δήλωσε

Οι δηλώσεις της Ελένης Ράντου στο Breakfast@star

Η Ελένη Ράντου και η Κάτια Δανδουλάκη δε συμμετείχαν στη 48ωρη γενική απεργία των ηθοποιών την περασμένη εβδομάδα.

Και οι δυο ηθοποιοί κράτησαν ανοιχτά τα θέατρά τους και η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε την Ελένη Ράντου έξω από το θέατρο Διάνα.

Ελένη Ράντου για γενική απεργία των ηθοποιών: «Πυροβολούμε τα πόδια μας»

Η απόφαση της Ελένης Ράντου να κρατήσει το θέατρό της ανοιχτό, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η απόφαση της Ελένης Ράντου να κρατήσει το θέατρό της ανοιχτό, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είχαμε ραντεβού και δεν το ‘ξερα; Δεν είχαμε. Αν ήθελα να πω, θα το ‘χα πει. Ενδιαφερθείτε λίγο για το ζήτημα των παιδιών αυτών, που έχουν τα χίλια δίκια, και μη στέκεστε στο κουτσομπολιό», δήλωσε η γνωστή πρωταγωνίστρια.

Την περασμένη Παρασκευή η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Facebook θέλοντας να τοποθετηθεί επί του θέματος: «Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δε μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα. Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά. Το ερώτημά για το αν το κλείσιμο των θεάτρων είναι μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης, η αν πυροβολούμε τα πόδια μας μ αυτό τον τρόπο, είναι μια άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή».

 

 

Κάτια Δανδουλάκη για απεργία ηθοποιών: «Σας παρακαλώ να το κλείσουμε εδώ»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας είχε σχολιάσει το γεγονός κάνοντας μια ανάρτηση στο Facebook γράφοντας με τη σειρά του: «Ακούσαμε με έκπληξη την αγαπητή και σεβαστή σε όλους μας Κάτια Δανδουλάκη που κράτησε ανοιχτό το θέατρο της, την μέρα της μεγάλης απεργίας όλων των καλλιτεχνών (αναφαίρετο δικαίωμα στον κάθε πολίτη να μη συμφωνεί με απόφαση των οργάνων) ότι αυτό έγινε για αντιπολιτευτικούς λόγους. Κρίμα είναι να μας κατατάσσει όλους ότι μόνο μέλημα έχουμε την εργαλειοποίηση των προβλημάτων γιατί έρχονται εκλογές!Μα πριν τις εκλογές η Κυβέρνηση έφερε το χάος με το ΠΔ της. Δεν το φέραμε εμείς! Εξάλλου ακόμα και οι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα είναι στους δρόμους και αυτοί! Αυτό λέει πολλά. Επίσης οι 4 ηθοποιοί που παίζουν μαζί της θα μπορούσαν απλά να μην πάνε στο θέατρο και να της πουν ότι συμμετέχουν στην απεργία. Δεν το έκαναν από φόβο; Να μην την κακοκαρδίσουν; Μα όταν ταυτόχρονα είναι υπέρμαχοι του metoo πως φοβούνται να της πουν το αυτονόητο; Ούτε εμείς θέλουμε να κλείνει ο πολιτισμός αλλά όταν αυτός είναι ο μόνος ηχηρός δρόμος για να στείλεις μηνύματα δεν έχεις παρά να το κάνεις!
Όσο για την αγαπητή κι αξιόλογη Ελένη Ράντου που επίσης κράτησε ανοιχτό το θέατρο της παίζει μόνη της κι είναι η ίδια παραγωγός κι όχι μέλος του ΣΕΗ…».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top