Μαραντίνης: Του είχαν προτείνει πρωινή εκπομπή με τη Χρηστίδου

Όσα αποκάλυψε on camera o τραγουδιστής

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για την αντίδραση των γονιών του, όταν τους ανακοίνωσε πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, τους Onirama, την τηλεόραση και την πρόταση που δέχτηκε κάποτε να παρουσιάσει εκπομπή με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Θοδωρής Μαραντίνης: «Τα παιδιά ζήτησαν να είναι με εμένα τις μισές μέρες»

Μαραντίνης - Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα παιδιά τους - Φωτογραφία ndp

Θοδωρής Μαραντίνης: Ο γιος του τον «έδωσε» στη Σίσσυ Χρηστίδου

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα ασχοληθώ με την μουσική, έπαθαν 100 εγκεφαλικά, τους ήρθε ουρανοκατέβατο», δήλωσε αρχικά για την οικογένειά του ο τραγουδιστής στο «Πάμε Δανάη».

Όπως σημείωσε ο frontman των Onirama, στην αρχή οι δισκογραφικές εταιρείες αρνούνταν κατηγορηματικά να τους δώσουν μια ευκαιρία «Στο ξεκίνημα των «Οnirama» οι δισκογραφικές μας απέρριπταν, γιατί δεν μοιάζαμε με άλλα συγκροτήματα, όπως οι «Μπλε» ή οι C:Real».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, αποκάλυψε ότι του είχαν προτείνει να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή με την πρώην σύζυγό του.

«Θα έκανα ξανά τηλεόραση αρκεί να είναι κάτι κοντά σε εμένα και να αισθάνομαι ασφάλεια. Στο παρελθόν είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου άλλα και με την Σίσσυ. Δεν νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να υποστηρίξω. Θα μπορούσα να κάνω κάτι που είναι πιο κοντά σε μένα, όπως μουσικό ή ταξιδιωτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top