Θοδωρής Μαραντίνης: «Τα παιδιά ζήτησαν να είναι με εμένα τις μισές μέρες»

Μιλά για τη συνεπιμέλεια και το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή DOT και μίλησε για τη ζωή του μετά το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη σχέση του με τους γιους του. 

«Με τα παιδιά συζητάμε για την επικαιρότητα. Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία δημιουργείται αυτόματα χάος. Στον μεγάλο μου γιο προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας», είπε αρχικά ο frontman των Oniram και πρόσθεσε με χιούμορ: «Κάποια στιγμή τα παιδιά μου θα πάνε στον ψυχολόγο, δε το γλιτώνουμε».

Θοδωρής Μαραντίνης: Ο γιος του τον «έδωσε» στη Σίσσυ Χρηστίδου

ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ ΣΙΣΣΥ DOT

Αναφορικά με τη δημοσιότητα και το πώς επηρεάζει τα παιδιά του, ο Μαραντίνης τόνισε: «Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητα και τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους. Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Βάζουμε όριο στον κόσμο όταν είμαστε με τα παιδιά μας. Έχουμε εξηγήσει επίσης στα παιδιά ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά. Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να το μάθει από σένα και όχι από τα εξώφυλλα».

μαραντινης με σισσυ

Παλαιότερη δημόσια εμφάνιση του Θοδωρή Μαραντίνη με τη Σίσσυ Χρηστίδου/ NDP

Θοδωρής Μαραντίνης: «Με τη Σίσσυ ξεφύγαμε λίγο στο κομμάτι της έκθεσης»

Στη συνέχεια της κουβέντας, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη συνεπιμέλεια των παιδιών: «Εμείς το βρήκαμε εύκολα, αλλά το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top