Θοδωρής Μαραντίνης: «Με τη Σίσσυ ξεφύγαμε λίγο στο κομμάτι της έκθεσης»

Τι είπε ο τραγουδιστής στον Youtuber Fipster

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης και μίλησε για τη σχέση με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, τα δυο παιδιά τους αλλά και για την καριέρα του.

Ο frontman των Onirama έπαιξε «Θάρρος ή Αλήθεια» με τον γνωστό Youtuber, Fipster, κατά κόσμον Φίλιππο Ιωάννου. 

Σίσσυ Χρηστίδου: Ευχήθηκε on air στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν το κομμάτι της δημοσιότητας με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θεωρώ ότι υπήρχαν όντως στιγμές που το κομμάτι της έκθεσης της σχέσης μου με τη Σίσσυ ξέφυγε λίγο παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με το δικό μου όριο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ ότι δε χρειαζόταν να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι εγώ και κάποιες φορές νομίζω επισκίασε το κομμάτι της καριέρας. Κάποια στιγμή ο κόσμος ασχολούνταν μόνο με αυτό αντί με την καριέρα μου. Η καριέρα της Σίσσυς δεν επηρεάζεται αυτό, ίσως να τη βοηθάει. Αλλά στο μέσο όρο του θεωρώ ότι το χειριστήκαμε καλά και οι δυο. Όσο μεγαλώνω τείνω να πιστεύω ότι όταν κάτι το διατηρείς λίγο πιο προσωπικό έχει μια μεγαλύτερη ομορφιά. Δε μπορεί να καταπιέζεσαι και να φτάσεις στο άλλο άκρο, να μη μπορείς να βγεις έξω για φαγητό αν έχεις μια σχέση αλλά δε χρειάζεται να μολύνεις τη σχέση σου με την υπερπροβολή».

Παλαιότερη δημόσια εμφάνιση του Θοδωρή Μαραντίνη με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε και στους γιους του, Φίλιππο και Μάικ, λέγοντας πως τους έχει μιλήσει για τον έρωτα.

«Έχει γίνει κουβέντα με τα παιδιά μου για το θέμα της σεξουαλικότητας κυρίως με τον Φίλιππο όταν αντιλήφθηκα ότι το παιδί έχει μπει πλέον σε μια ηλικία που ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά του. Επειδή με το internet έχουν πρόσβαση στην πληροφορία και μπορεί να τους έρθει πληροφορία που μπορεί να μην αρμόζει στην ηλικία τους είπα να το προλάβω και να πω έστω τα βασικά. Ήταν φοβερά αμήχανο και για τους δυο. Είπαμε για τον ερωτισμό, την ασφάλεια, τον σεβασμό…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top